CHP itiraz etti İYİ Parti Mamak Belediye Başkan Adayı Bayındır'ın adaylığı düştü!

CHP'nin Ankara İl Seçim Kurulu'na yaptığı İYİ Parti Mamak Belediye Başkan Adayı Hüseyin Bayındır hakkında itiraz sonuçlandı. Bayındır'ın adaylığı düşürüldü.

CHP itiraz etti İYİ Parti Mamak Belediye Başkan Adayı Bayındır'ın adaylığı düştü!

31 Mart 2024 Pazar günü gerçekleşecek olan yerel seçimler için geri sayım tüm hızıyla devam ediyor. Partilerin seçimlere yönelik çalışmaları da sürerken, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ve İYİ Parti arasındaki sular durulmuyor.

Bugün Ankara İl Seçim Kurulu'nun aldığı karar, CHP ve İYİ Parti arasındaki iplerin yeniden gerilmesine neden oldu. CHP'nin Ankara İl Seçim Kurulu'na yaptığı itiraz sonuçlandı.

İYİ PARTİ MAMAK BELEDİYE BAŞKAN ADAYI BAYINDIR'IN ADAYLIĞI DÜŞTÜ!

CHP, Ankara İl Seçim Kurulu'na, İYİ Parti Mamak Belediye Başkan Adayı Hüseyin Bayındır'ın adaylığının düşürülmesi konusunda itirazda bulunmuştu.

Partinin itirazda bulunmasının sebebi ise, Bayındır'ın CHP'den Mamak Belediye Başkanlığına aday adayı olması ancak sonrasında CHP'den istifa ederek İYİ Parti'ye geçmiş ve İYİ Parti Mamak Belediye Başkan Adayı olarak gösterilmesi oldu. CHP'nin merkez yoklamasına katılan ve aday adaylığından istifa etmeyen Bayındır'ın adaylığı hakkında itirazda bulunuldu.

Ankara İl Seçim Kurulu, Bayındır hakkında kararını verdi. İYİ Parti Mamak Belediye Başkan Adayı Hüseyin Bayındır'ın adaylığı düşürüldü.

Bayındır'ın adaylığının düşürülmesi ardından İYİ Parti Ankara'nın Mamak ilçesinde adaysız yarışacak.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER