ANASAYFA Politika 'CHP'deki en güvenilir siyasetçi kim?' anketi sonuçlandı!

'CHP'deki en güvenilir siyasetçi kim?' anketi sonuçlandı!

CHP'li seçmenlere ankette Partinizdeki en güvenilir siyasetçi kim?" sorusu yöneltildi.
yazar
Haber Merkezi
'CHP'deki en güvenilir siyasetçi kim?' anketi sonuçlandı!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) içerisinde değişim tartışmaları sürmeye devam ederken dikkat çeken bir anket sonucu gündeme geldi. CHP'li seçmenlere ankette Partinizdeki en güvenilir siyasetçi kim?" sorusu yöneltildi.

Anket sorusunu birçok CHP'li seçmen yanıtlarken anket sonuçları şaşırttı. Değişim çağrısında bulunan ilk isimlerden birisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu olurken anket sonucunda İmamoğlu'nun adının çıkmaması şaşırttı.

ANKET SONUÇLARI ŞAŞIRTTI!

CHP'li seçmenlere "Partinizdeki en güvenilir siyasetçi kim?" sorusunun yanıtı yüzde 55.7 oranın Özgür Özel çıktı. Kemal Kılıçdaroğlu karşısında değişim çağrısında bulunan Ekrem İmamoğlu ise yüzde 53 ile ikinci sırada yer aldı. Üçüncü sırada ise CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül var.

Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçlarının ardından Kemal Kılıçdaroğlu'nun seçimi kaybetmesi ile birlikte değişim çağrıları yükselmeye başlarken CHP içerisinde tansiyon yükselmişti. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun görevi bırakmasını isteyenlerin sayısı bir hayli fazla olurken Kılıçdaroğlu'nun görevi bırakması durumunda en çok güvenilen isim ise merak edildi.

İMAMOĞLU 2. SIRADA YER ALDI!

Yapılan bir anket çalışmasında katılımcılara "CHP'deki en güvenilir siyaset kim?" sorusu yöneltildi. Soruya yanıt verenlerin yüzde 55.7'si tercihini Özgür Özel'den yana kullandı. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ise kendine ikinci sırada yer aldı.

chp-deki-en-guvenilir-siyaset-kim-anketi-16180907-495-m.jpg

İmamoğlu'nun yüzde 53 ile ikinci sırada yer aldığı araştırmada CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül yüzde 44.1 ile üçüncü sırada, Ali Mahir Başarır yüzde 42 ile dördüncü sırada, İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ise yüzde 40.7 ile beşinci sırada yer aldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Gençlerbirliği, Oltan Karakullukçu ile 2 yıllık sözleşme imzaladı!

Gençlerbirliği, Oltan Karakullukçu ile 2 yıllık sözleşme imzaladı!