CHP’de oldukça hareketli bir gün yaşanıyor. CHP Genel Merkezi’nin tahliye edilmesine dair gerginlikler yaşanırken mutlak butlan kararı ile CHP Genel Başkanı olan Kemal Kılıçdaroğlu da çalışmalarını konutunda sürdürüyor. Telefon trafiği içerisinde olan Kemal Kılıçdaroğlu kendisini ziyaret edenlerle de görüşüyor. Bugün Kılıçdaroğlu’nu kendisini destekleyen milletvekillerinden oluşan bir heyet de ziyaret etti.
Gerçekleştirilen ziyarette CHP’nin bundan sonraki yol haritasına dair görüş alışverişi yapıldığı kaydedildi. Ayrıca bugün yaşanan son gelişmeler de masaya yatırıldı. CHP’nin bu krizden nasıl çıkabileceği konusunda görüşme yapıldı.
MİLLETVEKİLLERİ ZİYARET ETTİ
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) milletvekillerinden oluşan heyet, Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşmek üzere konutuna geldi. Mutlak butlan kararının ardından Kemal Kılıçdaroğlu'nun yeniden CHP Genel Başkanlığı görevine dönmesiyle birlikte aralarında Barış Bektaş, Hüseyin Yıldız, Mahir Polat, Sevda Erdan Kılıç ve Mustafa Adıgüzel'in de bulunduğu CHP'li milletvekillerinden oluşan heyet, Kılıçdaroğlu'nun konutuna gelerek, kendisi ile görüştü.

Kemal Kılıçdaroğlu’nun CHP Genel Merkezi’ne bayramdan sonra gidebileceği kaydedildi. İddialara göre CHP’de çok sayıda etkin isim için ihraç kararı verilebilecek.