Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu! Çok önemli bir adımımız daha var

Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin Denizli mitinginde vatandaşlarla bir araya geldi. Savunma sanayine ilişkin yeni mesajlar veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, savunma sanayiine ilişkin net mesajlar vererek önemli bir adımın daha atılacağından bahsetti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu! Çok önemli bir adımımız daha var

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin Denizli mitinginde seçmenle bir araya gelerek, önemli açıklamalarda bulundu. Partisinin Denizli mitinginde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, savunma sanayine ilişkin yeni mesajlar verdi.

Seçmenlerden 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerle ilgili destek isteyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, ‘’31 Mart'ta bu hedefe ulaşacağımıza inanıyoruz.'' dedi. Ardından ilk uçuşunu gerçekleştiren KAAN hakkında değerlendirmelerde bulundu.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN ‘’ÇOK ÖNEMLİ BİR ADIMIMIZ DAHA VAR''

Konuşmasında savunma sanayiinde katedilen yolla ilgili olarak bir açıklamada bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ‘’Türkiye Yüzyılının en önemli ayaklarından biri savunma sanayinde ve teknolojide en üst seviyeye çıkarmaktır. Son bir yıl içinde hava, kara ve denizde onlarca projeyi hizmete aldık. Yüzde 20 olan yerli üretimi yüzde 80'lere çıkardık.'' derken ‘’Artık her şey bizim, kendimiz üretiyoruz. İhtiyacımız olan silahların hemen tamamını kendimiz üretebiliyoruz. Dost ve kardeş ülkelere de ihraç edebiliyoruz.'' değerlendirmesinde bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu! Çok önemli bir adımımız daha var

Başkent Ankara semalarında 21 Şubat 2024 tarihinde ilk uçuşunu başarıyla tamamlayan KAAN'a ilişkin açıklamada bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ‘’Şimdi en son KAAN'ımız çıktı. Bizim çok çok önemli bir adımımız daha var. Uzaya astronotumuzu gönderdik. Sırada Kızıl Elma'mız var. Anka-3'ün de hizmete girmesiyle bu alanda çığır açıyoruz.'' dedi. Erdoğan seçmene hitaben konuşmasına devam etti.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER