ANASAYFA Politika Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Bahçeli'den sürpriz görüşme

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Bahçeli'den sürpriz görüşme

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın günlük programı paylaşıldı. MHP Lideri Bahçeli ile görüşeceği öğrenilen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın programının detayları da belli oldu.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Bahçeli'den sürpriz görüşme

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın günlük programı büyük bir merakla takip ediliyor. Cumhurbaşkanlığı tarafından paylaşılan bilgilerle beraber Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın günlük programı belli olurken bugün sürpriz bir görüşmeye imza atılacağı öğrenildi. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi kabul edeceği öğrenildi. Görüşmeye ilişkin detaylar da şimdiden merak konusu oldu. 

ERDOĞAN İLE BAHÇELİ'DEN SÜRPRİZ GÖRÜŞME

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Lideri Bahçeli'yi bugün saat 14.30'da Beştepe'de kabul edecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bu yılın 3'üncü görüşmesini gerçekleştirecek. Bir önceki görüşme çok yakın tarihte 29 Nisan'da MHP Genel Başkanı Bahçeli'nin Beytepe'deki evinde gerçekleşmişti. Bugünkü görüşmenin adresi ise Cumhurbaşkanlığı Külliyesi olacak. 

Görüşmenin içeriğine ilişkin son bilgiler merak edilirken edinilen bilgiye göre;

Masada elbette gündemdeki kritik başlıklar yer alacak. Geçtiğimiz görüşmede iki lider seçim sonuçlarını ele alırken bu görüşmede yine genel ekonomik görünümle birlikte terörle mücadele, yeni anayasa süreci gibi meseleleri ele almaları bekleniyor. Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan son olarak CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile de bir araya gelmişti.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankaragücü'nden TFF'ye Beşiktaş tepkisi "Zavallı bir helalleşme çabası"

Ankaragücü'nden TFF'ye Beşiktaş tepkisi "Zavallı bir helalleşme çabası"