Cumhurbaşkanı Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özel bayramlaştı

Kurban Bayramı vesilesi ile siyasiler arasında bayramlaşmalar da başladı. Bu çerçevede Cumhurbaşkanı Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özel bayramlaştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özel bayramlaştı

Kurban Bayramı dolayısıyla siyasiler bayramlaştı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli telefonda görüştü. Görüşmede, Erdoğan ve Bahçeli karşılıklı olarak birbirlerinin Kurban Bayramı'nı tebrik etti. Daha sonrasında Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı aradı.

CHP Genel Başkanı Özel, Başkan Erdoğan'ın hem Kurban Bayramı'nı hem de Babalar Günü'nü tebrik etti. Öte yandan Bahçeli "Bizde çatlama olmaz" diyerek Cumhur İttifakı'nın bir ve beraber olduğunu vurguladı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, CHP GENEL BAŞKANI ÖZEL İLE BAYRAMLAŞTI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile telefonda görüştü. Edinilen bilgiye göre, Kurban Bayramı dolayısıyla yaptıkları telefon görüşmesinde bayramlaşan Cumhurbaşkanı Erdoğan ve CHP Genel Başkanı Özel, birbirlerinin Babalar Günü'nü de kutladı.

Öte yandan Kurban Bayramı dolayısıyla Alparslan Türkeş'in kabrini ziyaret Devlet Bahçeli "Bizde çatlama olmaz" diyerek Cumhur İttifakı'nın bir ve beraber olduğunu vurguladı. "Türkiye Cumhuriyeti devleti ayaktadır, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile yoluna devam etmektedir." diyen MHP Lideri Bahçeli, bütün seçimlerin yapıldığını, 2028 yılına kadar Cumhur İttifakı'nın önünde dört önemli yılın bulunduğunu dile getirdi.

SONRAKİ HABER