Cumhurbaşkanı Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özel görüşmesinde tarih belli oldu

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ziyaret etmişti. Gerçekleşen ziyaretin ardından Erdoğan'da bir görüşme gerçekleştirmek üzere Özel'den randevu alacaklarını belirtmişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özel görüşmesinde tarih belli oldu.

Erdoğan ile CHP Lideri Özel görüşmesinde tarih belli oldu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, geçtiğimiz ay Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ziyaret etmişti. Gerçekleşen görüşmenin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'da CHP Genel Başkanı Özel'i ziyaret edeceğini açıklamıştı. Merakla beklenen ziyarete ilişkin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhuriyet Halk Partisi’ni ne zaman ziyaret edeceğine ilişkin soruyu Başkan Özel yanıtlamıştı.

CHP Genel Başkanı Özel, “Sayın Erdoğan ile gelecek hafta içinde görüşeceğimiz kesinleşti, tahmin ediyorum yarın sizinle görüşmenin günü ve saatini paylaşma imkanımız olacak” bilgisine yer verirken beklenen Cumhurbaşkanı Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özel görüşmesinde tarih belli oldu.

ERDOĞAN - ÖZEL GÖRÜŞMESİNDE TARİH BELLİ OLDU

CHP Genel Başkanı Özel, Meral Akşener'in Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yaptığı görüşmeye dair "Ben Sayın Akşener’in yaptığı görüşmeyi son derece kıymetli buluyorum. Daha önce iletişimini yapmadık ama hem bayramda hem Anneler Günü’nde ben Sayın Akşener’i aradım. Benim Sayın Akşener ile bir temasımın siyasi bir faydasının peşinde olsam o gün iletişimini yapardık. Ama bunlar insani şeyler. İnsanı duygularını kaybeden siyasilerin ülkeye kazandıracağı hiçbir şey yok. Siyaset insan için yapılan bir iştir. Umut ediyorum karşılıklı fayda görülecek ve her iki tarafın da memnun ayrıldığı bir temas gerçekleşiyordur" ifadelerini kullandı.

Görüşme tarihinin bugün belli olacağı yönünde açıklama yapan CHP Genel Başkanı Özel'in açıklamasının ardından tarih verildi. CHP lideri Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın CHP Genel Merkezini 11 Haziran Salı günü saat 16.00'da ziyaret edeceğini açıkladı.

SONRAKİ HABER