Cumhurbaşkanı Erdoğan Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli Tanıtım Programı'nda konuştu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli Tanıtım Programı'na katılım sağladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan burada önemli açıklamalara yer verirken yeni müfredatla ilgili değerlendirmede bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni müfredata ilişkin açıklama

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli Tanıtım Programı'nda yer aldı. Programda önemli konuşmalara imza atan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli Tanıtım Programı vesilesiyle bir takım değerlendirmelerde bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları merak edilirken yeni müfredatla ilgili değerlendirmelerde de bulundu.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

Eski Türkiye’nin kötü alışkanlıklarının tekrar nüksettirilmesine müsaade etmeyeceklerini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''İnşallah milletimizin ve yarınlarımız olan evlatlarımızın haklarına, hukuklarına ve özgürlüklerine el uzatılmasına kesinlikle izin vermeyeceğiz. Herhangi bir kısıtlama olmadan herkes eleştirisini, düşüncesini, kaygılarını özgürce ifade etti. Hiç kimse ben yaptım oldu anlayışıyla hareket etmedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli Tanıtım Programı'nda konuştu

Tüm bu gerçekler ortadayken aynı zihin dünyasının ürünü olan argümanların tedavüle konulmasını iyi niyetli görmüyoruz. Maarif, bu kavramdan nem kapacak kadar milletle ve milletin kökleriyle bağlarını koparmış olanlara söyleyecek söz bulamıyoruz. Pedagojik değil tamamen ideolojik kaygılarla eğitim hamlemize karşı çıkanları bir an önce kendilerini sorgulamaya davet ediyoruz.'' ifadelerine yer verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarının ardınsan program farklı konuşmacıların sahneye çıkması ile devam etti.

SONRAKİ HABER