Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın resmi ziyaretler için Kuveyt, Katar ve Umman'a gideceği açıklandı. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Burhanettin Duran yapmış olduğu açıklama ile ziyaretlerin 21-23 Ekim tarihlerinde gerçekleştirileceği belirtildi.
CUMHURBAŞKAN ERDOĞAN KÖRFEZ TURUNA ÇIKIYOR!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 21-23 Ekim 2025 tarihlerinde Kuveyt, Katar ve Umman'a resmi ziyaretlerde bulunacak. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Burhanettin Duran yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın mevkidaşlarının davetlerine icabetle 21-23 Ekim tarihlerinde sırasıyla Kuveyt, Katar ve Umman’ı ziyaret edeceğini bildirdi.
Duran, ziyaretler kapsamında Türkiye ile anılan ülkeler arasındaki ikili ilişkilerin tüm boyutlarıyla ele alınacağını belirterek, mevcut iş birliğinin daha da geliştirilmesine yönelik çalışmaların değerlendirileceğini ifade etti.
Yapılacak olan görüşmelerde bölgesel gelişmeler de masaya yatırılacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan, uluslararası meseleler hakkında istişarelerde bulunurken ziyaret edilen ülkeler ile yeni ikili anlaşmalar ve iş birliklerine imza atılması sağlanacak.