ANASAYFA Politika Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete kentsel dönüşüm tepkisi! Saldırganlığın gerisinde halk düşmanlığı var

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete kentsel dönüşüm tepkisi! Saldırganlığın gerisinde halk düşmanlığı var

Kahramanmaraş'taki kentsel dönüşüm toplu temel atma töreninde önemli açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kentsel dönüşüm projeleri hakkında konuştu. "Kentsel dönüşüme yönelik saldırganlığın gerisinde halk düşmanlığı var." dedi.
yazar
Haber Merkezi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete kentsel dönüşüm tepkisi! Saldırganlığın gerisinde halk düşmanlığı var

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kahramanmaraş Kentsel Dönüşüm Toplu Temel Atma Töreni'ne canlı bağlantı ile katılarak önemli açıklamalarda bulundu. Kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, her zaman adım attıklarını fakat CHP'nin bu projeye karşı çıktığını ifade etti.

Açıklamalarına devam eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, "biliyorsunuz kentsel dönüşümle ilgili ne zaman bir adım atsak CHP ve şürekası hep karşımıza dikildi. Milletimizin hayrına yaptığımız her işe takoz koyan bu istemezükçü ekip, doğrudan insan hayatını ilgilendiren bu meseleyi bile engellemeye kalktı" ifadelerini kullanarak tepkisini dile getirdi.

CHP'nin kentsel dönüşümü rantsal dönüşüm olarak adlandırmasına tepki gösteren Erdoğan, "CHP ve şürekasının kentsel dönüşüm projelerine yönelik saldırganlığının gerisinde iş bilmezlik değil, halk düşmanlığı vardır" dedi.

ERDOĞAN 15 AĞUSTOS'U İŞARET ETTİ

Çadırda yaşayan vatandaşlara da seslenen Erdoğan, 15 Ağustos tarihinde konteyner kente yerleştirileceklerinin de müjdesini verdi. Depremzede vatandaşlara maddi ve manevi her türlü desteğin sürdüğünü ifade ederek destek çıkanlara teşekkürlerini iletti.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara Büyükşehir Belediyesi duyurdu! Ankara Yaz Konserleri Derya Bedavacı ile devam edecek

Ankara Büyükşehir Belediyesi duyurdu! Ankara Yaz Konserleri Derya Bedavacı ile devam edecek