Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Özgür Özel'e Manisa'dan yanıt! Onu da 'özgür'leştireceğiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün Manisa Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen mitingde, CHP Lideri Özgür Özel'e yönelik açıklamalarda bulundu. Özel'in memleketi Manisa'da Erdoğan, 'kazanacağız' mesajı verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Özgür Özel'e Manisa'dan yanıt! Onu da 'özgür'leştireceğiz

Cumhurbaşkanı ve Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart yerel seçim çalışmaları kapsamında bugün Manisa'da vatandaş ile bir araya geldi.

Manisa Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen mitingde Cumhurbaşkanı Erdoğan, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel'in de memleketi olan Manisa'da Erdoğan, Özel'e yönelik eleştirilerde bulundu.

‘’KENDİ PARTİSİNDE SÖZÜNÜ GEÇİREMİYOR''

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özel'in kendi partisine sözünü geçiremediği söyleyerek, "Kendi partisine sözünü geçirmediği halde borusunu burada öttürmek isteyenler var. Manisa'nın da desteğiyle onu da özgürleştirerek prangalarından kurtaracağız. 13 kez girdiği seçimlerden nasıl bir netice alamadan gittiyse bunun da akıbeti aynı olacak. Ortaya koyacak hiçbir vizyonu olmayanlar bağırıp, çağırıp gider." dedi.

Türkiye'nin elbette sıkıntıları olduğunu ancak bunların çözümü için birlik olması gerektiğinin altını çizerek, ‘’Hiçbir şey yapmadan, hiçbir şey üretmeden, hiçbir program ve proje geliştirme zahmetine kapılmadan milleti kendilerine mahkum etmek isteyenlerin heveslerini kursağında bırakmak boynumuzun borcudur." diye konuştu.

Ardında Cumhurbaşkanı Erdoğan, genel seçimlerde Manisa'da AK Parti'nin oranlarındaki artışı da vurgulayarak 31 Mart günü yeniden kazanma mesajı verdi.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER