ANASAYFA Politika Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 2024 yerel seçim planı Ankara kulislerine sızdı! Hedef 4 aşamada 4 büyükşehiri geri almak

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 2024 yerel seçim planı Ankara kulislerine sızdı! Hedef 4 aşamada 4 büyükşehiri geri almak

Kırsal alanda belediye başkanlarının yoğun olarak yürüteceği çalışmalar raporlanarak Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sunulacak.
yazar
Haber Merkezi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 2024 yerel seçim planı Ankara kulislerine sızdı! Hedef 4 aşamada 4 büyükşehiri geri almak

2024 yılında gerçekleşmesi beklenen yerel seçimler için AK Parti hazırlıklara başlarken 4 aşamalı bir plan hazırladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimat vermesi ile birlikte kabine üyeleri ve milletvekilleri sahaya inmeye hazırlanırken deprem bölgesi için de özel çalışmalar yapılacağı ortaya çıktı.

Kırsal alanda belediye başkanlarının yoğun olarak yürüteceği çalışmalar raporlanarak Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sunulacak. Önümüzdeki yıl gerçekleşecek 2024 yerel seçimlerle ilgili çalışmalar başladı.

YEREL SEÇİM HAZIRLIKLARI BAŞLADI!

AK Parti 2024 yılında gerçekleşecek seçim çalışmaları için yol haritasını belirlerken Cumhurbaşkanı Erdoğan 14-28 Mayıs seçimlerinden sonra parti yöneticilerine rehavete kapılmaması yönünde uyarılarda bulundu. Seçim çalışmalarının başlaması yönünde talimat veren Cumhurbaşkanı Erdoğan yol haritasını çizdi.

2024 Yerel seçim çalışmalarının başlaması ile birlikte Ak Parti, yerel seçim için 4 aşamalı bir plan dahilinde çalışmalarını yürüteceği ortaya çıktı. 922 ilçe, 32 bin 260 mahallede seçmenin nabzı yoklanmaya devam ederken aynı zamanda yurttaşların istek ve talepleri listelenmeye başlandı.

4 AŞAMALI SEÇİM PLANI YAPILDI!

TRT Haber tarafından aktarılan bilgiler doğrultusunda AK Parti yerel seçime 4 aşamalı planla hazırlanıyor. İlk aşamada, Cumhurbaşkanı Erdoğan genel seçim sonrası başlattığı il ziyaretlerini arttıracağı ve en çok oy alınan il ve ilçelere gideceği belirtilirken aynı zamanda 15 Ağustos'tan sonra en çok oy aldığı Sincik, Gerger, Kahta ve Samsat'a gitmesinin beklendiği açıklandı.

İkinci aşamada şehir buluşmalarına ağırlık verileceği açıklanırken abine üyeleri, MYK ve MKYK üyelerinin de sahaya ineceği, şehirlerde sorunların dinlenilerek not edileceği açıklandı.

TALEPLER DİNLENİLECEK!

Seçim çalışmalarının üçüncü aşamasında ise milletvekilleri, belediye başkanları ve teşkilat üyeleri etkin çalışacak. Özellikle kırsalda yoğun çalışma yürütülecek. Köylere kadar uzanan ziyaretler planlanacak.

Son aşama ise deprem bölgesine yönelik olacak. Depremzedeler için özel çalışma yapılacak. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından hazırlanan konut projelerinin teslimi hızlanacak. Bölgenin talepleri dinlenerek sonuca bağlanacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Görenler hayrete düştü! İllüzyonistin büyülü gösterisinde 4 Kişi cam kafeste anında yer değiştirdi!

Görenler hayrete düştü! İllüzyonistin büyülü gösterisinde 4 Kişi cam kafeste anında yer değiştirdi!