ANASAYFA Politika Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan Özgür Özel açıklaması!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan Özgür Özel açıklaması!

Bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile gelecek hafta bir araya gelecekleri hakkında açıklamalarda bulundu.
yazar
Sinem GÜVEN
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan Özgür Özel açıklaması!

Son günlerde CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın görüşeceği konusunda açıklamalar peş peşe gelirken, konuya ilişkin Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile gelecek hafta bir araya geleceklerini belirtti.

GELECEK HAFTA BİR ARAYA GELECEKLERİ DUYURULDU!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM'de tören salonunda düzenlenen 23 Nisan Resepsiyonu'na katıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş eşliğinde tören salonuna gelen Erdoğan, davetlilerle sohbet etti. "Çocuklarla 23 Nisan’ı kutladık. Sonra İstanbul seferi yaptık döndük ve buradayız" ifadelerini kullanan Cumhurbaşkanı Erdoğan, basın mensuplarının CHP Genel Başkanı Özel'in görüşme talebiyle ilgili sorusu üzerine, "İnşallah önümüzdeki hafta bir araya geleceğiz" dedi.

Koya ilişkin daha önce de benzer sorunun yöneltilmesi üzerine Erdoğan, burada basın mensuplarının, CHP Genel Başkanı Özel'in görüşme talebiyle ilgili sorusuna, "Benimle bir görüşme talepleri oldu. İnşallah en kısa zamanda bir araya gelişi de gerçekleştiririz." karşılığını vermişti.

Görüşmenin gelecek hafta hangi gün ve ne zaman gerçekleşeceği hakkında ise henüz net bir bilgiye ulaşılamadı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kalecik Belediyesi'nden 23 Nisan'da Hacivat Karagöz ve tiyatro gösterileri!

Kalecik Belediyesi'nden 23 Nisan'da Hacivat Karagöz ve tiyatro gösterileri!