Devlet Bahçeli partisinin Merkez Yönetim Kurulu ve Merkez Disiplin Kurulu ortak toplantısında konuştu

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanlık görevini sürdüren Devlet Bahçeli siyaset gündemine dair önemli açıklamalar yaptı. Bahçeli'nin konuşmasında Cumhuriyet Halk Partisine yönelik sözleri dikkat çekti.

Devlet Bahçeli partisinin Merkez Yönetim Kurulu ve Merkez Disiplin Kurulu ortak toplantısında konuştu

Yaklaşan yerel seçimler öncesi açıklamaları ile ön plana çıkan isimlerden olan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli siyaset gündemine oturacak söylemlerde bulundu.

“DURUŞUMUZU KORUYACAĞIZ”

Bahçeli partisinin 2024 yerel seçimleri için gerekli hazırlıklarını yaptığını ve yollarına emin adımlarla devam edeceklerini “55 yıllık geçmişimizi parlak gelecekle buluşturacağız. Davasının insanı olan, basit gündemlere sıkışan değil dar kalıpları yaran arkadaşlarımızla yeni yüzyılı kucaklayacağız. Çivisi çıkmış manzaraya son derece tedbirli yaklaşarak duruşumuzu koruyacağız. MHP gündemi, sadece ve sadece büyük Türk milletidir” diyerek ifade etti.

Devlet Bahçeli partisinin Merkez Yönetim Kurulu ve Merkez Disiplin Kurulu ortak toplantısında konuştu

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel'in geçtiğimiz günlerde partililere seslendiği bir konuşmasında “Atatürk sizden partisini iktidar yapmanızı bekliyor” şeklinde bir cümle kurması hakkında konuşan MHP Lideri Bahçeli “Bizim anlayamadığımız Özgür Bey’in, hangi ara aziz Atatürk’le temas kurduğu, nasıl konuştuğu, mesajları ne şekilde aldığıdır. Şayet ruh çağırma seanslarına katılıp bir sonuca ulaştığını iddia ederse kendisine yazık olacak, hayalleri gerçekmiş gibi sunmasının fahiş sonuçlarına yakın vadede katlanacaktır. Yok uyduruyorsa, bu defada palavracı ve siyasi meddah olarak anılmayı hak edecektir. Bugünkü CHP, Atatürk’ün partisi değil, DEM’in oyun uşağı, Türkiye düşmanlarının altı oklu uydusudur” dedi.

"ATATÜRK KURTULUŞ SAVAŞINI YENİDEN BAŞLATIRDI"

Cumhuriyet Halk Partisinin son dönemde benimsediği politikalar ile ilgili de sert eleştirilerde bulunan Devlet Bahçeli “Onun miras ve emanetlerine ihanet edenlerin adını anması yüzsüzlüktür. CHP’de, Atatürk’ten geriye hiçbir şey kalmamıştır. Atatürk bugünkü CHP’yi görseydi emin olunuz ki, çizmelerini giyip mavzerini kuşanır, bu defa da partisi için kurtuluş mücadelesi başlatırdı” şeklinde konuştu.

MHP Liderinin açıklamaları kısa sürede gündem oldu. Söz konusu açıklamanın ardından önümüzdeki günlerde iki parti arasında neler yaşanacağı merak ediliyor.

SONRAKİ HABER