ANASAYFA Politika Devlet Bahçeli yerel seçimde el değiştirmesi gereken 11 ili sıraladı!

Devlet Bahçeli yerel seçimde el değiştirmesi gereken 11 ili sıraladı!

2024 yılında gerçekleştirilecek olan yerel seçimler için hazırlıklar hız kesmeden devam ederken MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli yerel seçimle birlikte el değiştirmesi gereken 11 ili açıkladı.
yazar
Haber Merkezi
Devlet Bahçeli yerel seçimde el değiştirmesi gereken 11 ili sıraladı!

2024 yılında gerçekleştirilecek olan yerel seçimler için hazırlıklar hız kesmeden devam ederken MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli yerel seçimle birlikte el değiştirmesi gereken 11 ili açıkladı. Devlet Bahçeli açıklamasında İstanbul, Ankara, İzmir, Adana, Antalya, Aydın, Muğla, Hatay, Eskişehir, Tekirdağ ve Mersin Büyükşehir Belediyelerinin el değiştirmesi gerektiğini vurguladı.

Devlet Bahçeli yerel seçimlerle ilgili yapmış olduğu açıklaması ile gündeme geldi. Bahçeli açıklamasında bilhassa yerel seçimlerde el değiştirmesi gereken 11 ilden bahsederken "Buralar Cumhur İttifakı'nın yönetimine geçmelidir" dedi.

11 İLİ SIRALADI!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli geçtiğimiz haftalarda teşkilatlara yerel seçim için "Hazırlıklara başlayın" talimatı vermişti. Yerel seçimlerle ilgili Devlet Bahçeli'den dikkat çeken bir açıklama daha geldi. İstanbul, Ankara ve İzmir de dahil 11 büyükşehri sıralayan Bahçeli, "Yerel seçimde buralar mutlaka el değiştirmeli" ifadelerini kullandı.

İstanbul, Ankara, İzmir, Adana, Antalya, Aydın, Muğla, Hatay, Eskişehir, Tekirdağ ve Mersin Büyükşehir Belediyelerinin el değiştirmesi gerektiğini belirten Devlet Bahçeli konuşmasında "CHP ve HDP başta olmak üzere muhalefet partilerinin yönetimi altında inim inim inleyen belediyelerin milli iradenin müdahalesiyle kurtarılması önümüzdeki en sıcak gündem konusu haline gelmiştir. Bilhassa İstanbul, Ankara, İzmir, Adana, Antalya, Aydın, Muğla, Hatay, Eskişehir, Tekirdağ ve Mersin Büyükşehir Belediyeleri ile birlikte HDP'nin terör örgütü PKK'ya yardım ve yataklık maksadıyla zehirleyip seferber ettiği belediyeler mutlaka el değiştirmeli ve cumhurun yönetimine geçmelidir" dedi.

''BU İLLER EN KÖTÜ DÖNEMLERİNİ YAŞAMAKTADIR''

Muhalefet partilerinin yönetmekte olduğu illerin en kötü dönemlerini yaşadığını vurgulayan Devlet Bahçeli bu illerin el değiştirmesi gerektiğini belirterek şunları söyledi;

''Maalesef muhalefet partilerinin uhdesinde bulunan belediyeler en kötü dönemlerini yaşamaktadır. Eser ve hizmet siyaseti yerine hamaset ve husumet siyaseti takip eden muhalefet partileri yerel yönetimlerde sınıfta kalmış ve dağılmışlardır. Türk milleti yürek yaralayan çarpık ve yozlaşmış böylesi bir tabloya asla mecbur ve müstahak değildir. 31 Mart 2019 sonrası zillet ittifakı partilerinin yönetimine geçen belediyeler adeta Fetret Devri'ne mahkûmiyetle birlikte, bu belediyelerin hizmetle mükellef oldukları şehirler ve bu şehirlerde mukim aziz vatandaşlarımız çaresizliğe ve ilgisizliğe terk edilmişlerdir.

''CUMHUR YÖNETİMİNE GEÇMELİDİR''

Emanet zayi olmuş, CHP'li ve diğer muhalif partili belediye başkanları üstlendikleri görevleri taammüden ihmalin yanı sıra, genel siyasetin meçhul tartışma ve polemiklerinin çıkmaz sokağına hapsetmişlerdir. Türk demokrasi ve siyaset tarihi, yerel yönetimlerde vasat bulan vaki ve vahim dağınıklığa, üstelik atalet ve acziyete bugüne kadar hiç tanık olmamıştır. Zira çarpıcı gerçekler ayan beyan karşımızdadır. CHP ve HDP başta olmak üzere muhalefet partilerinin yönetimi altında inim inim inleyen belediyelerin milli iradenin müdahalesiyle kurtarılması önümüzdeki en sıcak gündem konusu haline gelmiştir. Bilhassa İstanbul, Ankara, İzmir, Adana, Antalya, Aydın, Muğla, Hatay, Eskişehir, Tekirdağ ve Mersin Büyükşehir Belediyeleri ile birlikte HDP'nin terör örgütü PKK'ya yardım ve yataklık maksadıyla zehirleyip seferber ettiği belediyeler mutlaka el değiştirmeli ve cumhurun yönetimine geçmelidir.''

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Otomobil alacakların dikkatine! Elinizi çabuk tutun!

Otomobil alacakların dikkatine! Elinizi çabuk tutun!