ANASAYFA Politika Eylül 2023 Kabine toplantısı ne zaman, saat kaçta, hangi konular görüşülecek?

Eylül 2023 Kabine toplantısı ne zaman, saat kaçta, hangi konular görüşülecek?

Kabine toplantısı vatandaşların gündeminde yer alıyor. Kabineden çıkacak kararlar ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları merak edilirken gözler yapılacak olan toplantıya çevrildi.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Eylül 2023 Kabine toplantısı ne zaman, saat kaçta, hangi konular görüşülecek?

Eylül 2023 Kabine toplantısı ne zaman, saat kaçta, hangi konular görüşülecek? - Bakanlar Kurulu Cumhurbaşkanlığı Kabine toplantısı için heyecanlı bekleyiş başladı. Yeni Kabine toplantısının tarihi merak edilirken ''Kabine toplantısı ne zaman, saat kaçta?'' sorusu gündeme taşındı. Gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yapacağı açıklamalara çevrilirken son günlerin en çok merak edilen Kabine Toplantısı tarihi için tarih araştırmaları da devam ediyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanan Bakanlar Kurulu, iki haftalık periyotlar halinde bir araya geliyor. Kritik konuların ele alındığı toplantılarda son günlerde ise maaş zamları yer alıyor. Maaş zammının yanı sıra yeni kararların neler olacağı merakla beklenirken bir yandan da yeni evlenecek çiftlere evlilik kredisi ve gençlik bankası ile ilgili açıklamaların yapılması bekleniyor.

EYLÜL 2023 KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN?

İki haftada bir düzenlenen Kabine toplantısının ne zaman yapılacağı merak ediliyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında 5 Eylül Salı günü toplanacak olan Cumhurbaşkanlığı Kabinesi için bekleyiş sürüyor.

eylul-2023-kabine-toplantisi-ne-zaman-saat-kacta-hangi-konular-gorusulecek.jpg

Rusya ziyaretinden sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan, kabine toplantısına başkanlık edecek. Kabine toplantısının saati ve kararları beklenirken Bakanlar Kurulu'nun öğleden sonra toplantıya başlayacağı tahmin ediliyor.

KABİNE TOPLANTISI KONULARI NELER?

5 Eylül tarihinde yapılacak olan kabine toplantısında Soçi ziyaretinde yaşanan gelişmeler tüm yönleriyle değerlendirilecek. Toplantı detaylarının akşam 19.00 itibariyle Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanması bekleniyor.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kira uyuşmazlıklarında arabuluculuk! Yargı yükünü hafifleten yeni düzenleme

Kira uyuşmazlıklarında arabuluculuk! Yargı yükünü hafifleten yeni düzenleme