ANASAYFA Politika İYİ Parti Genel Başkan Adayı Dervişoğlu'ndan önemli açıklamalar!

İYİ Parti Genel Başkan Adayı Dervişoğlu'ndan önemli açıklamalar!

İYİ Parti’nin olağanüstü kurultayında genel başkanlığa adaylığını açıklayan Grup Başkanvekili Dursun Müsavat Dervişoğlu parti genel merkezinde açıklamada bulundu. Konuşmasına Meral Akşener’e hizmetleri için teşekkür ederek başlayan Dervişoğlu'ndan önemli açıklamalar geldi.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
İYİ Parti Genel Başkan Adayı Dervişoğlu'ndan önemli açıklamalar!

İYİ Parti'de yerel seçimlerin  depremi devam ediyor. Yerel seçimlerde hedeflediği başarıyı elde edemeyen İYİ Parti'de sesler yükselirken partililerin olağanüstü kurultayda oylama yapacağı öğrenilmişti. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, aday olmayacağını açıklarken desteğinin de İYİ Parti Genel Başkanlığı için adaylığını açıklayan Müsavat Dervişoğlu'ndan yana olduğunu belirtmişti. 

İYİ Parti Genel Başkanlığı için adaylığını açıklayan Müsavat Dervişoğlu, Akşener'in desteğine ilişkin olarak bir değerlendirmede bulunan Dervişoğlu, teşekkürlerini iletti.

İYİ PARTİ GENEL BAŞKAN ADAYI DERVİŞOĞLU'NDAN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

İYİ Parti’nin 27 Nisan tarihinde yapılacak seçimli olağanüstü kurultayında genel başkanlığa adaylığını açıklayan Grup Başkanvekili Dursun Müsavat Dervişoğlu parti genel merkezinde açıklamada bulundu. 

İYİ Parti’nin salonlarda, kongre merkezlerinde ve düşünce kuruluşlarında inşa edilmiş yahut rant ve sermaye gruplarınca dizayn edilmiş bir siyasi parti olmadığını ifade eden Dervişoğlu “İYİ Parti okyanus ötesinden, Kıta Avrupa’sından yahut Avrasya’dan icazet alınarak kurulmuş bir siyasi parti de değildir. Bu partiyi kuran ve bu siyasi hareketi oluşturan bizatihi Türk milletinin ta kendisidir. Evet, Bu partiyi millet kurdu, biz sadece tabelayı astık” dedi. 

“Meral Akşener’in sizi desteklediğine yönelik iddialar var” şeklindeki soruya yanıt veren Dervişoğlu “ İYİ Parti’yi biz birlikte kurduk. İYİ Parti’nin kuruluşunda en fazla emek Meral Akşener’indir. Genel başkanımızın gönlü benden yanaysa eğer bundan onur ve gurur duyarım” cevabını verdi.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
TOBB Fransız Club Demeter heyetini Ankara'da ağırladı

TOBB Fransız Club Demeter heyetini Ankara'da ağırladı