ANASAYFA Politika İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Birol Aydemir partisinden istifa ettiğini açıkladı

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Birol Aydemir partisinden istifa ettiğini açıkladı

31 Mart Yerel seçimi döneminde başlayan İYİ Parti'den peş peşe istifalar gelmeye devam ediyor. Son olarak partide genel başkan yardımcılığı yapan Aydemir aldığı istifa kararını sosyal medya hesabından duyurmuştu.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Birol Aydemir partisinden istifa ettiğini açıkladı

İYİ Parti'de yerel seçim aday belirleme sürecinde başlayan ayrılıklar seçim sonrasında doruk noktasına çıkmıştı. Önceki seçim sonuçlarından çok daha kötü bir sonuç alan partide Genel Başkan Meral Akşener seçimli genel kurulu kararı aldıklarını ve genel başkanlık için bir daha aday olmayacağını açıklamıştı.

BİROL AYDEMİR İSTİFA KARARINI AÇIKLADI

Bu durumun devamında ise parti teşkilatlarından ve milletvekillerinden de istifa haberlerinin geldiği partide bir istifa haberi daha geldi. İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Birol Aydemir görevinden ve parti üyeliğinden istifa ettiğini açıkladı. Aydemir'in kişisel sosyal medya hesabından yaptığı açıklama da siyasete neden girdiğinden ve İYİ Parti'den neden istifa ettiğini anlattı. Aydemir siyasete devam etme konusunda ise açık kapı bıraktı.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Birol Aydemir'in istifa açıklaması şu şekilde oldu;

İYİ PARTİ'DE NELER OLACAK?

Büyük bir değişim sürecinden geçen ve bir çok ismin partisinden istifa ettiği İYİ Parti'de gözler yapılacak genel başkan seçimine çevrildi. Peş peşe istifaların geldiği İYİ Parti'de 27 Nisan günü yapılacak seçim ile birlikte yeni genel başkan belli olacak. Parti de başkanlığa aday olan isimler Koray Aydın, Tolga Akalın ve Müsavat Dervişoğlu olmuştu. Adaylardan kimin seçileceği merak konusu oldu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
EGO Genel Müdürlüğü duyurdu! Ankara'da tüm seferler durduruldu toplu taşımada son dakika

EGO Genel Müdürlüğü duyurdu! Ankara'da tüm seferler durduruldu toplu taşımada son dakika