İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Cem Karakeçili istifa etti! Cem Karakeçili kimdir?

Son günlerde çok fazla istifa haberi ile gündeme gelen İYİ Parti'den üst düzey kişiler görevinden ayrılmaya devam ediyor. Son olarak Genel Başkan Meral Akşener'den sonra gelen kritik isimlerden Cem Karakeçili partiden istifa etti. İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Cem Karakeçili kimdir?

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Cem Karakeçili istifa etti! Cem Karakeçili kimdir?

Türkiye'nin seçim gündemini tamamen gündeminden çıkarmasına çok az bir zaman kalırken partilerinin aldıkları karardan memnun olmayan isimler birer birer partilerinden istifa ediyor.

İYİ PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI İSTİFA ETTİ

Özellikle son dönem gerek teşkilatlar gerekse parti içinden büyük kopuşların yaşandığı İYİ Parti'den bir son dakika haberi daha geldi. Edinilen bilgiye göre partinin genel başkanlık görevini yürüten Cem Karakeçili partiden istifa kararı aldı. Yaşanılan olay sonrası Cem Karakeçili'nin hayatı en çok konuşulan konular arasında yer aldı.İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Cem Karakeçili istifa etti! Cem Karakeçili kimdir?

Sosyal medya hesabından bir açıklama yayınlayarak istifa kararını açıklayan Karakeçili “Her veda zordur çünkü zor zamanlarda, doğru amaçlarla, güzel duygularla, cesur insanlarla iyi günler geçirdim. Her şey için minnettarım tüm İYİ parti ailesine Teşekkür ediyorum” diyerek uzun bir açıklama yayınladı. Karakeçili istifasını duyurduğu kararında Genel Başkan Meral Akşener'in ısrarla yanlış kararlar aldığı imasında bulundu.

CEM KARAKEÇİLİ KİMDİR?

İYİ Parti'den istifa eden Cem Karakeçili, 1977 yılında Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde doğdu. siyaset haricinde tarım sektöründe yatırımı bulunan Karakeçili, evlidir ve 7 çocuk babasıdır. Siyaset gündemine bomba gibi düşen gelişmenin ardından İYİ Parti cephesinden istifa kararına yönelik nasıl bir açıklama geleceği merak konusu oldu.

Cem Karakeçili'nin başka bir partiye geçip geçmeyeceği şu an için bilinmiyor. Karakeçili'nin önümüzdeki günlerde açıklamalar yapması bekleniyor.

SONRAKİ HABER