ANASAYFA Politika Kabine Toplantısı ne zaman, saat kaçta yapılacak?

Kabine Toplantısı ne zaman, saat kaçta yapılacak?

Kabine toplantısı ile ilgili olarak merak edilenler artıyor. Kabine toplantısında öğretmen atamaları ile ilgili açıklama beklenirken bir yandan da toplantının tarihi ve kamuoyuna açıklama yapılacak saat bekleniyor
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Kabine Toplantısı ne zaman, saat kaçta yapılacak?

Kabine Toplantısı ne zaman, saat kaçta yapılacak? - Bakanlar Kurulu Kabine toplantısı tarihi nisan ayının son günleri ile beraber yeniden araştırma konusu oldu. ‘’Kabine Toplantısı ne zaman?'' sorusu vatandaşlar tarafından gündeme taşınırken özellikle öğretmen atamaları hakkında yapılacak olan açıklama bekleniyor. Öğretmen ataması bekleyen binlerce kişi tarafından Kabine toplantısı tarihleri sorgulanıyor. 

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in yaptığı son açıklamanın ardından Bakanlar Kurulu Kabine toplantısı tarihi merak edilmeye başlandı. ‘’Kabine Toplantısı ne zaman, tarih belli oldu mu?'' sorularına yanıt aranırken kurul, iki haftalık periyotlar halinde bir araya geliyor. 

KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN, HANGİ TARİHTE YAPILACAK?

Bakanlar Kurulu Kabine Toplantısında görüşülen konular kamuoyunun gündeminde yer alıyor. Ülke ve dış siyaset gündemi, bölgesel gelişmeler gibi çok geniş çaplı konuların ele alındığı Kabine'nin son toplantısı 16 Nisan tarihinde gerçekleştirildi. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in öğretmen atamalarına ilişkin ‘’Biz rakamda uzlaştık. Ama sayısı Kabine Toplantısı sonrasında açıklanabilir.'' ifadelerine yer vermişti.  

Bu açıklamanın ardından gözler Kabine Toplantısı'nın gerçekleştirileceği tarihlere çevrildi. Ancak Bakanlar Kurulu Kabine Toplantısı tarihi henüz netleşmedi. Son toplantı 16 Nisan tarihinde gerçekleştirildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğindeki Bakanlar Kurulu'nun 30 Nisan Salı günü toplanması bekleniyor. Ardından akşam saatlerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kamuoyuna görüşülen konularla ilgili açıklama yapması bekleniyor. 

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Gölbaşı Belediyesi ilçede ilaçlama faaliyetlerini sürdürüyor

Gölbaşı Belediyesi ilçede ilaçlama faaliyetlerini sürdürüyor