ANASAYFA Politika Kılıçdaroğlu partisinin vekillerine seslendi! Tartışmaları medyaya taşımayın!

Kılıçdaroğlu partisinin vekillerine seslendi! Tartışmaları medyaya taşımayın!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin milletvekillerine seslendi. Bunun ile birlikte parti içi tartışmaların medyaya taşımaması gerektiğini de sözlerine ekledi.
yazar
Haber Merkezi
Kılıçdaroğlu partisinin vekillerine seslendi! Tartışmaları medyaya taşımayın!

Hafta boyunca partisinin milletvekilleri ile görüşen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, açıklamalarda bulundu. Öncelikli gündem başlığı ise görüşmelerde seçimin ardından büyüyen değişim çağrıları oldu. Bunun ile birlikte milletvekillerine sert bir uyarıda bulunan Kemal Kılıçdaroğlu, medyaya tartışmalara yönelik açıklamalar yapılmaması gerektiğini de ifade etti.

"YOLLARIMIZI AYIRDIKLARIMIZ OLDU"

Parti içi tartışmaları eleştirmeyi ihmal etmeyen CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Kırgınlıkları sürdüren kişileri ile yollarını ayırdıklarını da sözlerine ekledi. Açıklamalarına devam eden Kılıçdaroğlu, parti politikalarına yönelik eleştiriler yaptı. Ardından ise parti içinde meydana gelen olayların medyaya taşınmaması gerektiğini sözlerine ekledi.

YEREL SEÇİM ÇALIŞMALARI

Yerel seçimlere az bir sürenin kalmasının ardından CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, vekillere seslenerek saha çalışmaları yapmaları gerektiğinin de altını çizdi. Köylerde yapılan çalışmalara ağırlık verilmesinin altını çizen Kılıçdaroğlu, yaz dönemi boyunca çalışmaların kasaba ve köylere yoğunlaştırılması gerektiğini de ifade etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İslam Memiş yatırımcılara hem rakamı hem tarihi verdi! Gram altın 2 bin 250 TL olacak

İslam Memiş yatırımcılara hem rakamı hem tarihi verdi! Gram altın 2 bin 250 TL olacak