Kılıçdaroğlu'ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Akşener görüşmesine yorum! Gerekçelerini açıklamalı

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Külliye'de İYİ Parti eski Genel Başkanı Meral Akşener'i kabul etmişti. Görüşmeye ilişkin yorumlar devam ederken bir yorum da CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan geldi.

Kılıçdaroğlu'ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Akşener görüşmesine yorum! Gerekçelerini açıklamalı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile İYİ Parti eski Genel Başkanı Meral Akşener, sürpriz bir görüşme gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'de 5 Haziran tarihinde gerçekleşen görüşmeye ilişkin detaylar kamuoyu ile paylaşılmadı.

Görüşmenin yapılacağı haberinin kamuoyuna yansımasıyla başlayan tartışmalar devam ederken görüşme içeriği de merak konusu oldu. Siyasilerden konuya ilişkin açıklamalar gelmeye devam ederken Külliye'de gerçekleşen görüşmeye dair bir eleştiri de CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan geldi.

KEMAL KILIÇDAROĞLU'NDAN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İLE MERAL AKŞENER GÖRÜŞMESİNE YORUM

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'de 5 Haziran tarihinde gerçekleşen görüşmeye dair yorumunu Sözcü Gazetesi'ne açıklayan Kılıçdaroğlu, "Erdoğan'a teslim olmaktır" yorumuyla dikkati çekti. Görüşme talebinin hangi taraftan gittiğinin önemli olduğuna dikkati çeken Kılıçdaorğlu, talebin karşı taraftan gelmesi halinde İYİ Parti eski Genel Başkanı Akşener'i "Erdoğan'a teslim olmaktır" yorumu ile eleştirdi.

Kılıçdaroğlu'ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Akşener görüşmesine yorum! Gerekçelerini açıklamalı

CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Erdoğan’ın talebi üzerine Sayın Akşener bu görüşmeyi yaptıysa. Bu Erdoğan’ın gücüne teslim olmak demektir.'' dedi. Görüşme talebinin Akşener tarafından talep edilmesi halinde de yorumu paylaşan Kılıçdaroğlu, ''Sayın Akşener, ‘Ben görüşmeyi talep ettim. Dolayısıyla bu talebimi de Sayın Erdoğan kabul etti’ diyorsa. Gerekçelerini Sayın Akşener kamuoyuna gerekçeleriyle açıklamalı" değerlendirmesinde bulundu.

SONRAKİ HABER