ANASAYFA Politika Melih Gökçek, seçim döneminde televizyonlardan çekildiğini iddia etti!

Melih Gökçek, seçim döneminde televizyonlardan çekildiğini iddia etti!

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, TV100'den Fuat Uğur'a yaptığı açıklamada seçim döneminde televizyonlardan çekildiğini iddia etti.
yazar
Haber Merkezi
Melih Gökçek, seçim döneminde televizyonlardan çekildiğini iddia etti!

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, televizyonlara çıkmasının AKP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki ve danışmanı Faruk Acar tarafından engellendiğini iddia ediyor.

Melih Gökçek, TV100'den Fuat Uğur'a yaptığı açıklamada, "Başkan adaylığı dahil göreve hazır" olduğunu belirtti.

mansur-yavas-melih-gokcek-donemi-verilerini-paylasti-su-160-dolar-ufcm-jpg.webp

Peki, Mansur Yavaş sizin aday olmanızdan mı korkuyor?

Gökçek, Mansur Yavaş'ın kendisi hakkındaki bilgilere sahip olduğunu ve sosyal medyada yaptığı mücadelenin Mansur Yavaş'ın oylarını önemli ölçüde düşürdüğünü iddia ediyor. Bu bilginin, Kemal Kılıçdaroğlu aracılığıyla Levent Gök tarafından Sinan Aygün'e iletilerek kendisine ulaştığını söylüyor.

Ankaralılar bu adreste buluşuyor! TIKLA INSTAGRAM SAYFAMIZI TAKİP ET

14241412421142.webp

Nasıl yani? Kim çekti Başkan sizi televizyonlardan?

Melih Gökçek'e göre, Sayın Özhaseki ve onun danışmanlığını yapan Faruk Acar televizyonlarda yaptığı konuşmaların Özhaseki'nin desteğini ciddi bir şekilde azalttığını iddia eden uydurma raporlar hazırlayıp Sayın Cumhurbaşkanı'na sundular.

Gökçek, şu an aday olup olmayacağına dair kesin bir şey söylemediğini ancak Cumhurbaşkanı'nın hangi görevi verirse yerine getireceğini belirtti. Melih Gökçek, eski Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'ın adının geçtiğini ve belediye başkanlığı için uzmanlık ve tecrübe gerektiğini ifade etti.

Son olarak, Melih Gökçek'in oğlu Osman Gökçek'in Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok'u ziyaret etmesi hakkında da konuşuluyor. Ancak Melih Gökçek, bu ziyaretin bir teşekkür ziyareti olduğunu ve başka bir anlamı olmadığını söylüyor.

Bu sohbetten çıkarabileceğimiz sonuç, Melih Gökçek'in hâlâ Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na talip olduğu ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sürpriz yapma potansiyelinin farkında olduğudur.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İrem Derici’den müzikal tadında konser!

İrem Derici’den müzikal tadında konser!