ANASAYFA Politika Meral Akşener İYİ Parti Olağanüstü Kurultayına katılacak!

Meral Akşener İYİ Parti Olağanüstü Kurultayına katılacak!

31 Mart seçimleri ve sonrasında çalkantılı bir süreç yaşayan İYİ Parti'de gözler yapılacak kurultaya çevrilmişti. Genel Başkan Akşener'in adaylığını açıklamadığı kurultayda yer alacağı öğrenildi.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Meral Akşener İYİ Parti Olağanüstü Kurultayına katılacak!

2023 yılında yapılan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilleri seçimlerinde ve son yapılan yerel seçimlerde istediği sonuçlara ulaşamayan İYİ Parti'de hızlı bir yaprak dökümü süreci yaşanmıştı. Parti Milletvekili de dahil olmak üzere teşkilat yapılanması ve parti yönetiminden önemli isimlerin ayrıldığı İYİ Parti'de bu Cumartesi Kurultay süreci yaşanacak.

Ankara'da bulunan ATO Congresium'da yapılacak Olağanüstü Kurultay ilgili partiden önemli bir açıklama yapıldı. İYİ Parti tarafından duyurulan Kurultay bilgilerinde Meral Akşener'in de Kurultay'da yer alacağı öğrenildi. Yapılan paylaşımda Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener'in katılımlarıyla İYİ Partimizin 5. Olağanüstü Kurultayını ATO Congresium'da Çankaya Ankara'da gerçekleştiriyoruz" denildi.

ADAY OLMAYACAĞINI AÇIKLAMIŞTI

31 Mart Seçimleri sonuçlarının ardından İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ilk olarak partisinin Olağanüstü Kurultay'a gideceğini açıklamış, daha sonrasında ise genel başkan adayı olmayacağını belirtmişti. Bu gelişmenin ardından parti içindeki üst düzey isimlerden Koray Aydın, Müsavat Dervişoğlu ve Mehmet Tolga Akalın adaylıklarını ilan etmişti. Bu gelişmelerin ardından gözler yarın Ankara'da yapılacak İYİ Parti seçimine çevrildi.

SEYİRCİLERE KAPALI OLACAK

İYİ Parti tarafından yapılan bir diğer açıklamada gerçekleşecek 5. Olağanüstü Kurultayın seyirciye kapalı olacağı bildirildi. Yapılan açıklamada “Kurultay organizasyon komitemizin aldığı karar uyarınca salonumuza delegelerimiz, il ve ilçe belediye başkanlarımız haricinde seyirci alınmayacaktır” denildi. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Çaykur 1072 işçi alımı ne zaman, başvuru nereden ve nasıl yapılır?

Çaykur 1072 işçi alımı ne zaman, başvuru nereden ve nasıl yapılır?