MHP Grup Toplantı'sında bir kere daha kürsüye çıkan Devlet Bahçeli önemli açıklamalarda bulundu. İmralı ziyareti başta olmak üzere partisine yöneltilen eleştirilere yanıt veren Devlet Bahçeli, terörün kalıcı olarak bitmesi ve toplumun huzur bulması için çalıştıklarını söyledi.
DEVLET BAHÇELİ'DEN İMRALI ZİYARETİ ELEŞTİRİLERİNE YANIT!
Devlet Bahçeli yapmış olduğu konuşmasında İmralı ziyaretine yönelik olarak hem partisine hem de kendisine yapılan eleştirelere yanıt vererek "Hiç sorun değil. Onun bunun ağzına bakarak izin arasaydık, böylesi ağır bir sorunu bırakın konuşmayı, yerimizden bile kıpırdayamazdık. Korkaklar yalnızca hayatı seyreder. Biz seyirci değiliz.
Yeter ki Türk milleti barış ve huzur bulsun, yeter ki terör hayatımızdan kalıcı olarak sökülüp atılsın. Bizim sonumuz da varsın, darağacı olsun." ifadelerini kullandı.
Öğretmen ataması konusunda da açıklamada bulunan Devlet Bahçeli "Atanamayan tek bir öğretmen kalmasın. Mülakatta elenen 1611 öğretmenin hakları iade edilsin. Ek atama yapılsın. AGS kontenjanı artırılsın. Akademi eğitiminin süresi kısaltılsın." önerisinde bulundu.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin konuşmaları sık sık alkışlarla kesilirken sosyal medyada da geniş yankı uyandırdı.