ANASAYFA Politika MHP Lideri Bahçeli'den İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'e çağrı! Partinin başında kal

MHP Lideri Bahçeli'den İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'e çağrı! Partinin başında kal

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İYİ Parti kurultayında aday olmayacağını açıklayan Meral Akşener'e bir çağrı yaptı. MHP Lideri Bahçeli, Akşener'i partisinin başında kalmaya davet etti.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
MHP Lideri Bahçeli'den İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'e çağrı! Partinin başında kal

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Alparslan Türkeş’in kabrini ziyareti sonrası açıklamalarda bulundu. Ziyaretin ardından bir açıklama yapan MHP lideri  Bahçeli, önemli mesajlar verdi. Bahçeli'nin kurultay sürecine giren İYİ Parti'ye de mesajı vardı.   

Devlet Bahçeli, Türkiye'nin asrın felaketi, büyük yangınlar, seller, bütün bunların yanında yıllardan beri devam eden terörle mücadelede de çok büyük mesafeler katettiğini belirtti. 

MERAL AKŞENER'İN OLAĞANÜSTÜ KURULTAYDA ADAY OLMAMASINA BAHÇELİ'DEN ÇAĞRI

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "basından takip ettiği kadarıyla İYİ Parti'de önüne gelenin aday olduğunu gördüğünü" söyleyerek, "Bu adaylar onların en tabii hakkıdır. Fakat çoklu adaylar, çoklu bölünmelere de vesile olabiliyor. Küsmeler, kırılmalar, ayrışmalar partiyi küçültme gibi gayretler olabiliyor. 

Önümüzdeki siyasi istikrarı, siyasi partilerdeki istikrarla ilişkilendirerek, Sayın Meral Akşener hanımefendinin ayrışma kararından vazgeçerek partinin başında devamında, onunla beraber aday olmayı düşünen, partiye güç verme kararını alan, proje sahipli arkadaşların da etrafında kenetlenerek Türkiye'nin meselelerini, Anayasa değişikliğinden tutun her türlü konu üzerinde çaba gösteren bir parti konumuna gelmesini düşünmekteyim.'' dedi. 

Bu çerçevede açıklamasına devam eden Bahçeli, ‘’27 Nisan'da Türk siyasi hayatındaki faaliyetlerini gözden geçiren bir olağan kongreyle genel başkan seçeceği yerde, istişarelerle partilerini güçlendirebilecek bir yola girmelerini tavsiye ediyorum. Kabul ederler, etmezler ama benim düşüncem budur." ifadelerine yer verdi.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bayramın ilk gününde o ilçede yaşayanlara kötü haber! Kritik kesinti az önce başladı13.30'a kadar kullanılamayacak

Bayramın ilk gününde o ilçede yaşayanlara kötü haber! Kritik kesinti az önce başladı13.30'a kadar kullanılamayacak