ANASAYFA Politika Milliyetçi Hareket Partisi'nde yeni atama! İşte yeni Ankara İl Başkanı

Milliyetçi Hareket Partisi'nde yeni atama! İşte yeni Ankara İl Başkanı

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin takdiri ile Ankara İl Başkanlığı'na yeni atama gerçekleştirildi.
yazar
Haber Merkezi
Milliyetçi Hareket Partisi'nde yeni atama! İşte yeni Ankara İl Başkanı

Başkent Ankara'da Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli öncülüğünde Ankara İl Başkanlığı'na atama gerçekleştirildi.

Yapılan atamada Alparslan Doğan, Ankara İl Başkanlığı görevine getirildi. Ankara İl Başkanlığı atamasına dair açıklamayı Alparslan Doğan resmi Twitter hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.

Peki Ankara İl Başkanlığı görevine atanan Alparslan Doğan kimdir?

Alparslan Doğan, MHP Ankara İl Başkanlığı görevine atandı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ankara İl Başkanı olarak atanan Alparslan Doğan, 1975 yılında Ankara'nın Bala ilçesinde dünyaya geldi. On çocuklu bir ailenin en küçük üyesidir ve çocukluğunu Bala Büyükboyalık Köyü ilkokulunda geçirdi. Lise eğitimini Ayvalı Farabi Lisesi'nde tamamladıktan sonra, 1990-1994 yılları arasında Ülkü Ocakları'nda aktif olarak görev aldı.

1994 yılında Keçiören Belediyesi'nde çalışma hayatına adım atan Alparslan Doğan, 1997'den itibaren emlak ve inşaat sektörlerinde profesyonel kariyerine devam ediyor.

Siyasi hayatına MHP Keçiören İlçe Başkanlığı ile başlayan Alparslan Doğan, 2005 yılında bu göreve atanarak aktif siyasi görevler üstlendi ve takip eden yıllarda parti içerisinde önemli görevlerde bulundu. 2014 yılında MHP Keçiören İlçe Başkan Yardımcısı olarak görev aldı ve aynı yıl içinde Milliyetçi Hareket Partisi tarafından 3. Sıra Keçiören Belediye Meclis Üyesi Adayı olarak gösterildi.

psvdbnjb-400x400.jpg

Siyasi kariyerindeki yükselişi devam eden Alparslan Doğan, 2017 yılında MHP Ankara İl Yönetimine atanarak daha üst düzeyde sorumluluklar üstlendi. 2018 yılında MHP Keçiören İlçe Başkanı olarak görevlendirildi.

31 Mart 2019 yerel seçimlerinde ise Alparslan Doğan, MHP'nin Meclis Üyesi Aday listesinde 1. sıra Cumhur İttifakı ortak aday listesinde ise 4. Sırada Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Keçiören Belediye Meclis Üyesi olarak seçildi.

Alparslan Doğan, MHP'nin Ankara İl Başkanlığı'na atanması ile birlikte, parti içindeki tecrübesi ve siyasi birikimiyle Ankara'da önemli bir görevi üstlenmiş oldu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya ve Manisa'da çıkan orman yangını büyüyor! Tahliye çalışmaları başladı!

Antalya ve Manisa'da çıkan orman yangını büyüyor! Tahliye çalışmaları başladı!