Mimar Özcan Belen AK Parti'den Keçiören Belediye Başkan adaylığını açıkladı!

Türkiye ve dünyada önemli işlere imza atan Mimar Özcan Belen, AK Parti Ankara Keçiören Belediye Başkan adaylığını ilan etti.

Mimar Özcan Belen AK Parti'den Keçiören Belediye Başkan adaylığını açıkladı!

31 Mart 2024 tarihinde yapılması planlanan yerel seçimlerle ilgili olarak çalışmalar başladı. Partilerden adaylık açıklaması gelmeye devam ederken son olarak AK Parti tarafından hareketli dakikalar yaşandı. Ülkemizde önemli işlere imza atan Mimar Özcan Belen, AK Parti Ankara Keçiören Belediye Başkan adaylığını ilan etti.

Ankara Keçiören'de düzenlenen toplantıda adaylığını duyuran Mimar Belen, konuşmasının başında Gazze'de yaşanan insanlık terörüne değindi.

''TÜM MAZLUMLAR İÇİN ELİMDEN GELENİ YAPMAYA DEVAM EDECEĞİM DEDİ''

Mimar Belen, adaylığını açıkladığı konuşmasında ''Türkiye, Cumhurbaşkanımızın güçlü liderliğinde dünyaya insanlık dersi vermeye devam ediyor. Bu memleket her zaman mazlumların yanında olmuş, onların gözyaşlarını silmiştir. Dünya barışı için elinden geleni yapmıştır; yapmaya da devam etmektedir.

whatsapp-gorsel-2023-11-25-saat-18-41-40-e4ae381d.jpg

Ben de her şeyden evvel bu memleketin bir evladı, bir kardeşiniz olarak, sayın cumhurbaşkanımızın göstermiş olduğu bu erdemli yolda yürümeye gayret edecek; tüm mazlumlar için elimden geleni yapmaya devam edeceğim.'' dedi. Uzun yıllardır AK Parti belediyeciliği ile yoluna devam eden, 57 ilden daha büyük olan Keçiören'de büyük hizmetler yapıldığını dile getiren tüm mazlumlar için elimden geleni yapmaya devam edeceğim dedi. Mimar Belen, çıtayı daha da yükselteceklerini duyurdu.

whatsapp-gorsel-2023-11-25-saat-18-41-41-0318a79b.jpg

ÖNCELİĞİMİZ BETON YIĞINLARINDAN KURTULMAK, AYAĞIMIZ YEŞİLE VE TOPRAĞA DEĞECEK

AK Parti Keçiören Belediye Başkan Aday Adayı Belen, ''Temel şiarımız bu toprakları beton yığınlarından kurtarmak, nefes alıp huzur bulacağımız mekanlara ve beldelere dönüştürmektir. Bu bir memleket şuurudur ve birlikte yaşama iradesinin en güzel boyutlarından birisidir. Fıtratımıza uygun yaşayamıyoruz. Ayağımız yeşile ve toprağa değmiyor, komşumuzun rüzgârını ve güneşini kesen devasa beton yığınları inşa ediyoruz. Aynı mekanda birbirini tanımayan, derdiyle dertlenmeyen, komşuluk bilincinden uzak yalnız bir hayat yaşıyoruz. Bu şartlarda güçlü bir aidiyet duygusu oluşamıyor.'' ifadelerine yer verdi. Mimar Belen, ''Büyük afetlerde yaşadığımız acı tecrübelerin bize yol gösterici olacağını vurguladı. Afete hızlı ve etkili müdahale etmekten önce, afeti öngören ve önleyen belediye olacağımızın sözünü veriyoruz.'' sözlerine yer verdi.

whatsapp-gorsel-2023-11-25-saat-18-41-42-87bc2af0.jpg

''SEÇİLİRSEM, EHLİYET VE LİYAKATİ GÖZETMEYE KARARLIYIM''

Son olarak nasıl bir yönetim anlayışı benimseyeceğini dile getiren Mimar Belen, “Adaletli, öngörülebilir ve şeffaf bir çalışma dönemi vadediyorum.

whatsapp-gorsel-2023-11-25-saat-18-41-41-8e8249ff.jpg

Ehliyet ve Liyakatı gözetmeye kararlıyım. Kaliteli bir hizmet ancak bu şekilde mümkündür” dedi. Bu kapsamda 'Büyük Ankara, Merkez Keçiören'' diyerek 5 ana başlıkta Keçiören'e projeler geliştirileceğini açıklayan Mimar Belen, bu projeleri;

  • Dönüşüm ve Değişim,
  • Gençlik,
  • Teknoloji,
  • Finans,
  • Sürdürülebilirlik olarak sıraladı.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER