Özgür Özel, AK Parti'ye Kuruluş Yıldönümü Hediyesi'ni açıkladı!

Özgür Özel, dün yapmış olduğu konuşmasında, AK Parti'ye kuruluş yıldönümü hediyesi açıklayacağını duyurmuş, saat 12:00'yi işaret etmişti. Beklenen açıklamayı yapan Özel, önemli açıklamalarda bulundu.

Özgür Özel, AK Parti'ye Kuruluş Yıldönümü Hediyesi'ni açıkladı!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, dün gece peş peşe açıklamalarda bulunmuş, son açıklamasında AK Parti'ye bugün kuruluş yıldönümü hediyesi vereceğini duyurmuştu. Özel'in işaret ettiği saat 12:00'de başlayan basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.

ÖZGÜR ÖZEL NE AÇIKLADI, AK PARTİ'YE KURULUŞ HEDİYES NE OLDU?

Özgür Özel düzenlemiş olduğu basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. İşte Özel'in açıklamalarından öne çıkan satır başları;

20 sene önce Ekrem İmamoğlu'nun yapmış olduğu daire satışlarının peşine düştüler. Bu kadar küçüldüler. En haksız saldırılar ve zorlamalar ile yürütecekleri fevkalede bir süreci o günlerde başlattılar.

Darbenin bildirisini yayımladılar, dev kasalar bulduk dedikleri, 560 milyar dedikleri paranın 6 yıldır yönettiğimiz İBB'nin bütçesinden fazla olduğu ortaya çıktı. Bir delikli kuruş bulamadılar.

Örnek valizlerde rüşvet parası taşındı, gerçek rahmetli Topbaş'tan kalan jammerler çıktı. İddilar delegelere satılmak için cep telefonu alındı gerçek tek bir telefon bile bulamadılar.

Gaziosmanpaşa Belediye'sinde yapılan aramalarda belediyenin kasasından torba torba dolarlar çıktı, gerçek stok görüntü kullanılmış sadece belediyenin mührü çıkmış.

Boş dosyayı doldurmak için ilk önce gizli tanık, ağaç isimleri verdiler ladinler, meşeler, çınarlar. AHİM diyorki gizli tanıkların dediklerini doğrulamanız lazım. Gittiler ladine, çınara, meşeye iftirayı attırdılar ama bir tane somut delil bulamadılar. Yok yok yok yok.

1 KİŞİYE BİR AVUKAT ZORUNLULUĞU GETİRİLDİ

Yasal değil ama 1 kişiye bir avukat zorunluluğu getirildi. Yüzlerce itiraf beyanı var ama gördüm yok duyuyorum, sanıyorum var. Herkese bir iftira attırdılar. Öyle bir noktaya geldiki işler sorguya çağrılanların eşleri gözaltına alındı. Ya evde ya Silivri'de bir araya gelirsiniz dediler.

DÜNYA ÇAPINDA İZLENECEK FİLMLER ÇEKİLECEK!

Devletin tüm imkanlarını elinde tutanların ne kadar kötüleşebildiklerini görmek açısından önemli. Bir sürü savcı mütevazı lojmanlarda oturuyor. Bir tane savcı 80 yıllık maaşı ile alabileceği yatı geziyor. Boğazda kendisine tahsis edilen lojmanın tadilatına 56 milyon TL verilebiliyor.

Öyle bir pervasızlıkla karşı karşıyayız ki. Onlarla uğraşıp bir tane beyaz toros önünde resim çektiren ve bununla paylaşan bir küstahlıkla karşı karşıyayız. Erdoğan'ın Çağlayan'daki AK Torosçuları bu noktaya geldi.

Elimizdeki tüm bilgileri derledik ve 15 gün önce HSKY'ya başvuru yaptım. Ben bunları Meclis Başkanına aktardım. Numan Kurtulmuş bunlar varsa ölkü ölem dedi. Bugün gerçek tüm somutluğuyla ortaya dökülmek zorunda.

Çağlayan'da borsa içerisinde borsa var. Yasaklı maddenin bile mücadelesinde bambaşka bir borsa var. Onun bile işini bitiren bir savcısı var. Tuz kokmadı balçık oldu, lağım oldu patladı. Eğer Çağlayan'da bir adamını bulmak, savcısını bulmak, işini yapmak yoksa kapatın televizyonu bundan sonrasını izlemeyin.

Adalet Bakanı kapatamazsın o televizyonu biliyorsun doğru olduğunu. Ama yokki cesaretiniz tarihe geçesiniz. Bunlarla mücadele etti namusu ile istifa etti evinde gitti oturdu diyelim. Öyle Akın'la bende baş edemiyorum demekle olmaz bu işler.

ÖZGÜR ÖZEL "AK PARTİ'NİN DOĞUM GÜNÜ HEDİYESİNE GELDİK, AÇIKLIYORUM"

Bu AK Toroslar çetesinin irtibat içerisinde olduğu arkadaş tutuklu iş insanı Murat Kapki'ye gider. Bu kişi İBB, AK Parti'deyken de çok iş yapan, kamuda da çok iş yapan bir arkadaştır. Defalarca itirafçı olması istenen ama istenen beyanı vermediği için içeride tutulan bir kişidir.

Mücahit Birinci, Murat Kapki'ye gider ve 31 Temmuz 2025 günü konuşur. 1,5 sayfalık bir ifade tutanağını önüne koyar. Bunu imzalarsın üzerine de 2 milyon dolar vereceksin, buradan tıpış tıpış gideceksin der. Olmayan bir buluşmayı olmuş gibi göstermesini, çeşitli kişilerin isimlerini vermesi ve iftira atmasını ister. Her gece Fuat Uğur, Nedim Şener, Cem Küçük hakkında konuşuyor, ben onları halledeceğim diyor. Çağlayan'daki çetenin avukatları ve savcıları baskılamak için dünya kadar iddia ile öyle bir ifade ki basında da kullanılmak üzere fevkalede riskli. CHP'nin bir türlü beceremedikleri kurultayı hedef alan, Ekrem Başkan ve Murat Ongun'a iftira atarak 2 milyon dolarda vermesi halinde sıyrılacağını söylüyor.

Avukatı güya yakalayıp getiriyorlar. Hukuk fakültesinde öğrencinin yapmayacağı hatayı yapıyorsunuz. Mehmet Pehlivan el sallayarak adliyeye geliyor. Tutuklama yasağının üst sınırı 2 yıl. Sen bir tane ayağıyla geleni tutukluyorsun da Yunan adasına doğru gideni tutuklamıyorsun. Tutukla yasağı var evde oturuyorsunuz. Sen bunla şirket olmasan, kaçarken yakalasan bunu tutuklamaz mısın? Bunu herkese uygulasalar Silivri boşalır.

Yetkiyi almış, bunu teklif atmış, yapmam deyince görevden azledilmiş. Ama koşuyor Barış Terkoğlu'na açıklama yapıyor. Kamerada zaten Mücahit'in vermiş olduğu kağıt orada. Mücahit Birinci'nin getirdiği kağıt orada göstersenize. Murat Kaçki önüme konulan ifadeyi imzalamamı ve 2 milyon dolar vermemi istedi ama kabul etmedim diyor.

İşte o iddialardan bazıları:

Sözde Murat Ongun'la bir otelde buluşmuşuz. Bu buluşmada ihaleler hakkında konuşmuşuz, Ongun bu konuşmada elde edilen parayı Ekrem İmamoğlu ve CHP Kurultayı'nda kullanmış.

Murat Ongun ile Fatih Keleş kendi aralarında konuşuyorlarmış sözde benimde kullağıma gelmiş. Bu gezi iyi olmuş, Roma'da hesapları şişirdik, artık hepsi bizden. Zaten hepsi aç köpek, arada doyurun.

Murat Ongun bir soruşturma açılırsa Avukat Pehlivan tüm işleri halleder, zaten Çağlayan Adliyesi onun elinde.

Murat Kaçki ben böyle iftira atmam dediği için içeride. Ben bilmem kendisinin siyasi görüşünü, ama AK Partili müteahhit olarak biliniyor. Sen bunları yapmışsındır diyen birine ver şu kadar parayı bunları bunları söyle diyerek dışarı çıkarsın diyorlar. Bunlar buz dağının görünen yüzü. Devlet bir güvence verecek. Bu savcıları görevden alacak. Partili değil gerçekten adalet peşinde olan savcılar görevlendirecek. Gerçeği söyle devlet güvencesi altındasın diyecek. 2 milyon dolar 4 milyon dolar bunların hepsi Türkiye'nin en zengin iş insanları, firmalar, bunlar her yerdeler çok güçlüler. At itfira kurtul, parası olandan ver parayı kurtul. Bu iş sana geliyor. Yakında savcı seni alacak. Aynı bunlar gibi olacak. Bu işi sulh içinde halledelim. Arada telefon görüşmeleri. Avukat arkadaş sizi tanıyor.

Türkiye'nin en zengin iş insanlarından biri bu kişi. Biliyor ki ömründe haberi yok biliyor ki bu iftiraları attığında başına nelere geleceğini biliyor. Mücahit Birinci geliyor teklif veriyor. Murat Kapki'nin ifadesinde bunlar isteniyor aylardır bunlara uğraşıyorsunuz. Çok net söylüyorum sanada geliriz diyerek 60 yıllık şirketlere çöküyorlar. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'a diyorum tarihi bir noktadasın. HSK'yı olağanüstü toplantıya çağıracaksın. Orada şeffaf bir soruşturma yapacağı birisini görevlendireceksin.

Bu çete çökecek. O bulunamayan ama aslında başka yerlerden temin edilen paralar bulunacak. Bu dosya baştan tıkır tıkır görülecek. İddianame yazılamaz durumda. O kadar iftira attılar ki birbirine bağlayamıyorlar. Gizli tanıklar delille desteklenemedeği için çöktü. Hepsi yalan çöktü, yalan çıktı." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER