ANASAYFA Politika Özgür Özel, Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu Anıtkabir'i ziyaret etti

Özgür Özel, Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu Anıtkabir'i ziyaret etti

Cumhuriyet Halk Partisi heyeti Ankara'da Anıtkabir'e yönelik bir ziyarette bulundu. Anı defterini imzalayan CHP Genel Başkanı Özel partisinin 31 Mart seçimlerinde elde ettiği başarıya vurgu yaptı.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Özgür Özel, Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu Anıtkabir'i ziyaret etti

Anıtkabir son günlerde peş peşe önemli ziyaretlere ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Yurt dışından liderlerin Ankara'ya geldiğinde uğradığı ilk yerlerden olan Anıtkabir'e ülke siyasetinden önemli isimlerde gidiyor.

Bu kapsamda Cumhuriyet Halk Partisi yönetiminden üst düzey isimler bu sabah Mustafa Kemal Atatürk'ün kabrini ziyaret etti. Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel'in liderliğindeki heyette Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'da yer aldı.

CUMHURİYETİN İKİNCİ YÜZYILININ İLK SEÇİMİ VURGUSU

Heyetin başkanı CHP Lideri Özel'in Atatürk'ün mozolesine çelenk bırakması ve saygı duruşunun ardından ardından Misak-ı Milli Kulesi'ne geçildi. Burada Anıtkabir Özel Defteri'ni imzalayan CHP Lideri Özgür Özel partisinin son seçimde elde ettiği sonuca vurgu yaptı.

Genel Başkan Özel Atatürk'e seslenerek yazdığı notta “ Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılının ilk seçimlerinde, kurduğunuz ve bizlere emanet ettiğiniz partimizi, ilkelerinizden sapmadan, gösterdiğiniz rotadan milim şaşmadan birinci parti yaptık” dedi. Parti olarak bundan sonrada azim ve kararlılık ile yollarına devam edeceklerini ifade eden Özgür Özel sözlerini “Size ve silah arkadaşlarınıza minnetlerimizi sunuyor, tüm şehitlerimizi ve demokrasi mücadelesinde yaşamını yitirmiş tüm yurttaşlarımızı rahmetle anıyoruz. Ruhunuz şad olsun” diyerek sonlandırdı.

Heyet İsmet İnönü'nün de Anıtkabir'deki kabrini ziyaret etti. Toplu fotoğraf çekiminin ardından CHP Heyeti Anıtkabir'den ayrıldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara Bayram tatilinde en çok kaza yaşanan şehirler listesinde ilk 3'e girdi

Ankara Bayram tatilinde en çok kaza yaşanan şehirler listesinde ilk 3'e girdi