ANASAYFA Politika Siyasi parti liderlerinin Ramazan bayramındaki programları belli oldu

Siyasi parti liderlerinin Ramazan bayramındaki programları belli oldu

Ramazan Bayramının yaklaşması ile beraber vatandaşlar olduğu kadar siyasi parti temsilcileri de hazırlıklarını yapıyor. Bir çok parti liderinin bayramı aileleri ile birlikte geçirmesi bekleniyor.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Siyasi parti liderlerinin Ramazan bayramındaki programları belli oldu

Ramazan ayının son 2 gününün yaşandığı şu günlerde vatandaşalar büyük oranda planlarını hazırladı. Ülkedeki siyasi parti liderleri ve devlet yetkililerinin bayram tatilinde neler yapacaklarına dair bilgiler gelmeye başladı.

LİDERLER BAYRAMI AİLELERİ İLE KARŞILAYACAK

Başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere bir çok siyasi parti lideri Ramazan Bayramı döneminde siyasi gündemden uzak, aileleri ile vakit geçireceği bir plan hazırladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ailesi ile birlikte Ankara dışında olacağı öğrenildi.

AK Parti'nin Cumhur İttifakı ortağı MHP Lideri Bahçeli'de bayramı Ankara'da karşılayacak isimler arasında yer aldı. Genel Başkan olarak girdiği ilk seçimde büyük bir zafer kazanan CHP Lideri Özgür Özel'de bayramda ailesi ile beraber memleketi Manisa'da olacak.

ANKARA'DA BAYRAMI KARŞILAYACAK LİDERLER BELLİ OLDU

MHP Lideri Bahçeli'ye ek olarak Ramazan Bayramı'nda Ankara'da olacak siyasi parti liderleri arasında  İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ve DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'da yer aldı.

Bir öncesi seçimin ittifak ortalarından bu 3 lider Ankara'da olacakken, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal Afyonkarahisar, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ise İstanbul'da olacak.

Bayramın 2. ve 3. günlerinde partiler arası bayramlaşma turlarının düzenlenmesi bekleniyor. Partilerden birbirlerine iyi bayramlar temennisi yapılıyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İYİ Parti'den Müsavat Dervişoğlu genel başkanlığa aday olacağını duyurdu!

İYİ Parti'den Müsavat Dervişoğlu genel başkanlığa aday olacağını duyurdu!