ANASAYFA Politika Sızan video sonrası İmamoğlu ve Kılıçdaroğlu bugün ilk kez görüşecek!

Sızan video sonrası İmamoğlu ve Kılıçdaroğlu bugün ilk kez görüşecek!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun gizli toplantı yaptığı o anlar sızdırılmış ve video uzun bir süre gündemde konuşulmaya devam edilmişti.
yazar
Haber Merkezi
Sızan video sonrası İmamoğlu ve Kılıçdaroğlu bugün ilk kez görüşecek!

CHP'nin önde gelen isimleriyle gizli toplantı gerçekleştiren İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun gizli toplantıda söyledikleri sızdırılmıştı. Video sızarken ülke gündemine damga vuran gelişmeler yaşandı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu yaşanan olayların ardından bugün ilk kez bir araya gelmeye hazırlanıyor.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun gizli toplantı yaptığı o anlar sızdırılmış ve video uzun bir süre gündemde konuşulmaya devam edilmişti. Yaşanan olayların ardından CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya gelmeye hazırlanan İmamoğlu'nun toplantıda bir sunum yapacağı, Kemal Kılıçdaroğlu'nun ise sert mesajlar vermesinin beklendiği belirtildi.

İMAMOĞLU VE KILIÇDAROĞLU İLK KEZ YÜZ YÜZE!

Gerçekleşen seçimlerin ardından Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçdaroğlu için ''değişim'' mesajı veren ilk isimlerden birisi olurken Kemal Kılıçdaroğlu istifa etmeyeceğini dile getirmişti. Ekrem İmamoğlu'nun yaşanan olayların ardından gizli bir toplantı gerçekleştirdiği sızan videoların ardından ortaya çıktı.

xhnua-1689743899-4745.webp

İlk kez bugün yapılacak il, ilçe ve büyükşehir belediye başkanları toplantısında Kemal Kılıçdaroğlu ve Ekrem İmamoğlu bir araya gelecek. Toplantıda öncelikle geride bırakılan seçimlere yönelik değerlendirmelerin yapılması beklenirken 2024 Mart ayında yapılacak yerel seçimlere ilişkin görüşlerin dile getirilmesi bekleniyor. Kritik Parti Meclisi toplantısının ise pazar günü saat 13.30'da başlayacağı açıklandı.

Diğer yandan NTV muhabirinin haberine göre Merkez Yönetim Kurulu toplantısına katılmayan CHP Grup Başkanı Özgür Özel ile İmamoğlu'nun çevrim içi toplantısına katılan diğer PM üyelerinin pazar günü yapılacak toplantıya tam kadro katılmasına kesin şekilde bakıldığı aktarıldı

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sony Playstation 5 Pro özellileri duyuruldu! İşte detaylar

Sony Playstation 5 Pro özellileri duyuruldu! İşte detaylar