ANASAYFA Politika TCMB'nin Olağan Genel Kurulu 30 Nisan'da Ankara'da yapılacak!

TCMB'nin Olağan Genel Kurulu 30 Nisan'da Ankara'da yapılacak!

TCMB'nin merak edilen Olağan Genel Kurulu'nun tarihi belli oldu. Ankara'da gerçekleşeceği öğrenilen kurulun masaya yatıracağı konular da araştırılırken TCMB'den açıklama geldi.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
TCMB'nin Olağan Genel Kurulu 30 Nisan'da Ankara'da yapılacak!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) 2023 yılına ilişkin Olağan Genel Kurul toplantısı 30 Nisan 2024 tarihinde Başkent Ankara'da gerçekleştirecek.

TCMB'nin resmi internet sitesinde kurulla ilgili olarak bir davet yazısı yer aldı. TCMB'nin resmi internet sitesinde yayımlanan davette, "Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası 2023 yılına ait 92. Hesap Dönemi Olağan Genel Kurul Toplantısı 30 Nisan 2024 Salı günü saat 14:00'te ...yapılacaktır." denildi.

TCMB 2023 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI 30 NİSAN'DA

TCMB 28 Mart tarihinde genel kurulunun her yıl 2019 öncesinde olduğu gibi nisan ayında yapılmasına dair değişikliğin kabul edildiği olağanüstü genel kurul gerçekleştirmişti. 

Bu toplantıda başka bir gündem yer almamıştı. Bu ay sonunda yapılacak genel kurulda 2023 yılına ait bilanço, kâr ve zarar hesabının onaylanması gündemi de bulunuyor. TCMB, KKM nedeniyle oluşan belirgin zarar nedeniyle 2023 dönemine ilişkin Hazine'ye kar payı aktarımı yapılmayacak. Gündemde ayrıca görev süresi bitmesi nedeniyle yapılacak iki Banka Meclisi bir Denetleme Kurulu üyeliği seçimi de bulunuyor.

Toplantı 30 Nisan tarihinde saat 14.00 itibariyle Ankara'dan takip edilecek. 

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankaralılar bugün başladı! Bayram sonuna kadar 08.00 18.00'a arasında kullanabileceksiniz

Ankaralılar bugün başladı! Bayram sonuna kadar 08.00 18.00'a arasında kullanabileceksiniz