ANASAYFA Politika YRP Genel Başkanı Erbakan'dan seçim açıklaması! Seçimin galibi Yeniden Refah'tır

YRP Genel Başkanı Erbakan'dan seçim açıklaması! Seçimin galibi Yeniden Refah'tır

Seçim sonuçlarının büyük oranda belirlenmesinin ardından Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan açıklamalarda bulundu.
yazar
Sinem GÜVEN
YRP Genel Başkanı Erbakan'dan seçim açıklaması! Seçimin galibi Yeniden Refah'tır

31 Mart seçimlerinin tamamlanmasının ardından sandıkların büyük oranda açılması ile birlikte illere göre belediye başkanları da belirlenmiş oldu. Güncel olarak Türkiye genelinde 2 ilde belediye başkanı da Yeniden Refah Partisi'nden geldi.

Bunun üzerine Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan seçim sonuçlarına ilişkin açıklama yaptı. Erbakan açıklamasında seçimlerin galibinin Yeniden Refah olduğunu ifade ederek Şanlıurfa ve Yozgat'ı kazandıklarını açıkladı.

“TÜRKİYE'NİN ÜÇÜNCÜ PARTİSİ OLMUŞTUR!”

Seçime yönelik açıklamalarda bulunan Fatih Erbakan şu ifadeler yer verdi; "Milli Görüş'ün zafer gecesinde burada olan herkese teşekkür ediyorum. Bilindiği üzere sandıkların yüzde 75'i mm açılmış durumdadır. Bu sonuçlara göre yüzde 6 oy oranında ulaşmış oylarını yüzde 100'ün üstünde arttırmış ve Türkiye'nin üçüncü partisi olmuştur.

Belediye Meclis Üyeliği sonuçlarında yüzde 8 oranına ulaşmıştır. Bu sonuçlara göre 31 Mart seçimlerinin tartışmasız galibidir.

Şanlıurfa'da belediyeyi kazanmış durumdayız. Yozgat Belediyesi'ni de kazandık. 43 ilçe ve 24 belde belediyesini kazanmış bulunuyoruz." 

Kesinleşmemiş sonuçlar ile birlikte Erbakan, kendi partisi tarafından alınan büyükşehir ve ilçe belediyeleri yaptığı açıklamalarda duyurdu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
ABB Başkanı Yavaş, Belediye binasının önünde açıklama yaptı!

ABB Başkanı Yavaş, Belediye binasının önünde açıklama yaptı!