ANASAYFA Politika Yüksek Askeri Şura Toplantısı başladı!

Yüksek Askeri Şura Toplantısı başladı!

Yüksek Askeri Şura Toplantısı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında başladı. Toplantının ana gündem maddesi albayların terfileri olacak.
yazar
Haber Merkezi
Yüksek Askeri Şura Toplantısı başladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Yüksek Askeri Şura Toplantısı başladı. Yüksek Askeri Şura Toplantısı'nda (YAŞ) Türk Silahlı Kuvvetlerindeki (TSK) albayların terfileri, görev sürelerinin uzatılması işlemleri masada olacak. Ayrıca generallerin terfi ve atama dosyaları da görüşülecek.

YÜKSEK ASKERİ ŞURA TOPLANTISININ GÜNDEM MADDELERİ!

Sabah saatlerinde toplantıdan önce Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Anıtkabir’i ziyaret etmesinin ardından toplantı geçtiğimiz dakikalarda başladı. Peki ama toplantıda hangi konular ele alınacak?

Öncelikle toplantının ana gündem maddesi albayların terfileri, görev sürelerinin uzatılması işlemleri olacak. Bunun dışında general ve amirallerin terfi ve atama dosyaları yapılan toplantıda ele alınacak. Ayrıca Genelkurmay Başkanı'nın kim olacağı da bugünkü yapılan toplantıda netlik kazanacak.

yaasss.jpeg

Genelkurmay Başkanı olabilecek isimler arasında 2’nci Ordu Komutanı Orgeneral Metin Gürak, 1’inci Ordu Komutanı Orgeneral Ali Sivri ve Genelkurmay 2’nci Başkanı Orgeneral Selçuk Bayraktaroğlu bulunuyor. Gözler ise yapılan toplantının ardından ne gibi bir açıklama yapılacağına çevrildi.

Daha fazla politika haberi için ''Haberankara.com'' adresini takip edebilirsiniz.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara'nın Altındağ Belediyesi'nin çiftçiye sağladığı fide ve sertifikalı tohum desteği mahsullerini verdi

Ankara'nın Altındağ Belediyesi'nin çiftçiye sağladığı fide ve sertifikalı tohum desteği mahsullerini verdi