ANASAYFA Pursaklar 7 kişi yaralanmıştı! O yolda bir kaza daha

7 kişi yaralanmıştı! O yolda bir kaza daha

Ankara'nın Pursaklar ilçesinde, tam 14 aracın karıştığı ve 7 kişinin yaralandığı kazanın olduğu o yolda bir kaza daha meydana geldi! Yaşanan kazada 2 kişi yaralandı.
7 kişi yaralanmıştı! O yolda bir kaza daha

Ankara'nın Pursaklar ilçesinde, tam bir ay öne 14 aracın karıştığı zincirleme trafik kazanın yaşandığı ve 7 kişinin yaralandığı o yolda bir kaza daha meydana geldi. Bir aracın kontrolden çıkarak tek taraflı yaptığı kaza yürekleri ağza getirirken aynı yolda 14 aracın karıştığı ve 7 kişinin yaralandığı kaza yeniden akıllara geldi. 

BAŞKA ARACIN SIKIŞTIRMASIYLA KONTROLDEN ÇIKTI 

Olay, Ankara'nın merkezini Esenboğa Havaalanı'na bağlayan Protokol Yolu'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, tam bir ay önce 14 aracın karıştığı ve 7 kişinin yaralandığı zincirleme trafik kazasının yaşandığı yolda yeniden trafik kazası meydana geldi. 

06 AN 0956 plakalı otomobilin sürücüsü, başka bir aracın sıkıştırması sonucu kontrolünü kaybetti. Kontrolden çıkan otomobil, tek taraflı trafik kazasına karıştı. Kaza nedeniyle araçta bulunan 2 kişi yaralandı. 

Kazaya tanık olan vatandaşların aklına 14 aracın karıştığı ve 7 kişinin yaralandığı zincirleme trafik kazası gelirken olay yerine hemen polis ve ambulans ekipleri sevk edildi. Kaza ardından Protokol Yolu'nda trafik kontrollü olarak devam etti. Yaşanan kaza ardından olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

Haberankara.com 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara'da korkutan yangın! Alevler bir anda yükseldi

Ankara'da korkutan yangın! Alevler bir anda yükseldi