ANASAYFA Pursaklar Adım Adım Pursaklar ile sağlıklı yarınlara

Adım Adım Pursaklar ile sağlıklı yarınlara

Pursaklar Belediyesi, sağlıklı yarınlar için vatandaşlarına hizmette sınır tanımıyor. Pursaklıları sağlıklı yaşama teşvik etmek için kullanıma sunulan 'Adım Adım Pursaklar' uygulaması ile vatandaşlar sağlıklı yarınlara adım atıyor!
Adım Adım Pursaklar ile sağlıklı yarınlara

Ankara'nın vatandaşlarına sunduğu eşi görülmemiş hizmetleriyle öne çıkan belediyelerinden biri Pursaklar Belediyesi. İlçe sakinlerin her türlü ihtiyaçlarını düşünerek sunduğu proje ve hizmetlerle Pursaklılardan tam not alan belediye, vatandaşlarının sağlıkları için tasarladığı uygulama ile bir kez daha gönüllerde taht kurdu. 

ADIM ADIM PURSAKLAR 

Pursaklar Belediyesi, daha sağlıklı yarınlar için vatandaşlarla el ele vererek Adım Adım 2023 projesini hayata geçirdi. Proje ile vatandaşlar sağlıklı yaşama teşvik edilirken, dereceye girenleri ise çeşit çeşit ödüller bekliyor. 

Adım sayar olan ‘Adım Adım Pursaklar’ uygulaması, günde en az 10 bin adım atılmasını destekleyerek vatandaşların günlük adım hedeflerine ulaşmalarına teşvikte bulunuyor. Pursaklıların sağlıklı yaşaması için günde en az 10 bin adımı desteklediklerini açıklayan belediye, aynı zamanda her gün düzenli yürümenin insan sağlığının geleceği açısından değerli bir yatırım olduğunu ve bu konuda farkındalık oluşturmak istediklerini de belirtiyor. 

SAĞLIKLI YAŞAMI TEŞVİK EDİCİ ÖDÜLLER VERİLİYOR 

Adım Adım 2023 uygulaması kapsamında, program içerisinde bulunan adımsayar (pedometre) ile günlük en az 10 bin adım atanlara özel sağlıklı yaşamı teşvik edici sportif hediyeler veriliyor. 

BAŞKAN ÇETİN'DEN HEDEFE ULAŞANLARA TEBRİK 

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla, 2023'te 400 bin adım atarak hediye kazananları tebrik ederken, henüz uygulamayı bilmeyenleri de Adım Adım Pursaklar'ı kullanmaları için davet etti. 

Adım Adım Pursaklar uygulamasını, Android ve Ios mağazaları üzerinden kolayca indiriliyor. Sağlıklı yarınlara adım atmak isteyenler, Adım Adım Pursaklar'a katılıyor. 

Haberankara.com 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Samsung çok beklenen serisi Galaxy S24'ü tanıtmaya hazırlanıyor! İphone'de olan o özellik olmayacak

Samsung çok beklenen serisi Galaxy S24'ü tanıtmaya hazırlanıyor! İphone'de olan o özellik olmayacak