ANASAYFA Pursaklar AK Parti Pursaklar Belediye Başkan adayı Çetin'e ilçede coşkulu karşılama!

AK Parti Pursaklar Belediye Başkan adayı Çetin'e ilçede coşkulu karşılama!

AK Parti yerel seçim hazırlıklarını sürdürürken dün Ankara'da yapılan aday tanıtım toplantısında Ankara'nın ilçe belediye başkan adayları duyuruldu. Pursaklar'da yeniden aday gösterilen Ertuğrul Çetin'e ise ilçede coşkulu bir karşılama hazırlandı.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
AK Parti Pursaklar Belediye Başkan adayı Çetin'e ilçede coşkulu karşılama!

Yerel seçim süreci hız kesmeden devam ederken aday açıklamaları gelmeye devam ediyor. Son olarak 24 Ocak tarihinde AK Parti'nin Ankara'da yapılan aday tanıtım toplantısında Ankara'nın ilçe belediye başkan adayları duyuruldu. 

AK Parti, Pursaklar'da yeniden Ertuğrul Çetin'i aday gösterirken AK Parti Pursaklar Belediye Başkan adaylığı açıklanan mevcut Başkan Ertuğrul Çetin, ilçede coşkuyla karşılandı.

AK PARTİ PURSAKLAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ÇETİN'E COŞKULU KARŞILAMA

Başkent Ankara'da düzenlenen Cumhur İttifakı'nın Aday Tanıtım Toplantısı'nda 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Pursaklar Belediye Başkanlığına adaylığı açıklanan Ertuğrul Çetin'i partililer ve vatandaşlar İlçe Başkanlığı önünde karşıladı. 

Pursaklar Belediye Başkanı Çetin, son 5 yılda önemli hizmetlerde bulunduklarını belirtti. "Pursaklar bizim göz bebeğimiz." diyen Çetin, "Hizmetlerimiz esnasında hep gerçek belediyecilik peşinde koştuk. Bir taraftan şehrin inşasını düşünürken, diğer taraftan da insanlarımız ve gençlerimiz için çalışmalar gerçekleştirdik. Özellikle kültür ve sanatta gerçekleştirdiğimiz çalışmalarla gençlerimize ve çocuklarımıza ulaşmayı başardık.

Ayrıca yapısal eserlerimizi de gerçekleştirdik. 5 yılda 170 tane birbirinden kıymetli esere imza attık." dedi. Seçim kampanyasına başlayacak olan Çetin, saha çalışmalarını sürdüreceğini kaydetti.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Emre Belözoğlu ile Ankaragücü'nün Süper Lig'de bileği bükülmüyor

Emre Belözoğlu ile Ankaragücü'nün Süper Lig'de bileği bükülmüyor