ANASAYFA Pursaklar Ankara Pursaklar'da 7 katlı apartmanın çatısında yangın çıktı!

Ankara Pursaklar'da 7 katlı apartmanın çatısında yangın çıktı!

Bugün Ankara'nın Pursaklar ilçesinde 7 katlı bir apartmanın çatı katında yangın meydana geldiği açıklandı. Çıkan bu yangında kimsenin zarar görmemesi, tek teselli oldu.
yazar
Sinem GÜVEN
Ankara Pursaklar'da 7 katlı apartmanın çatısında yangın çıktı!

Pursaklar'da korkutan yangın! Bugün meydana gelen olayda Ankara'nın Pursaklar ilçesinde bulunan 7 katlı apartmanın çatısında yangın çıktı. Vatandaşlar tarafından itfaiye ekiplerine haber verilirken, yangının rüzgarın da etkisi ile birlikte hızlı bir şekilde büyüdüğü aktarıldı.

ANKARA PURSAKLAR'DA 7 KATLI BİNANIN ÇATISI YANDI!

Olay ile ilgili edinilen bilgiye göre, Pursaklar ilçesi İleri Mahallesi’nde 7 katlı apartmanın çatısında saat 16.00 sıralarında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Tevfik İleri Mahallesi Yıldız Sokağı'ndaki 8 katlı apartmanın çatı katında çıkan yangın nedeniyle olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

Yangın rüzgarın etkisi ile büyürken, ihbar üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Apartmanın teras katında çıkan yangın, çatısına da sıçradı. Apartman sakinleri, yangının başladığı sırada binayı boşalttı.

Ankara’nın birçok noktasından olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile yangın kontrol altına alındı. Yangında binanın çatısında hasar meydana geldi. İtfaiye ekiplerinin müdahale ettiği yangın nedeniyle çevrede güvenlik önlemleri alındı. Bir ambulans da olay yerinde bekletiliyor. Bununla birlikte itfaiye ekipleri tarafından da soğutma işlemleri devam ediyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
RTÜK'ten yerel seçim yasakları açıklaması geldi!

RTÜK'ten yerel seçim yasakları açıklaması geldi!