ANASAYFA Pursaklar Ankara Pursaklar'da bir minibüse silahlı saldırı! Yaralılar var

Ankara Pursaklar'da bir minibüse silahlı saldırı! Yaralılar var

Pursaklar ilçesinde sokak ortasında bir toplu taşıma aracına iki çocuk tarafından ateş açıldı. Yaşanan olayın sebebinin husumet olduğu ifade edildi.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Ankara Pursaklar'da bir minibüse silahlı saldırı! Yaralılar var

Pursaklar'da yaşanan silahlı saldırı korku dolu anlar yaşattı. Edinilen bilgiye göre ilçe içerisinde  hizmet veren bir minibüse 18 yaşından küçük iki kişi tarafından silahlı saldırı düzenlendi.

İKİ ÇOCUK MİNİBÜSE SİLAH AÇTI

Pursaklar Nasrettin Hoca parkı civarında yaşanan olayda bir minibüse saldırı düzenlenmesi vatandaşları şok etti. Yaşanılan silahlı saldırının ardından akıllara gelen ilk soru saldırıda bir can kaybının yaşanıp yaşanmadığı oldu. Konu ile ilgili verilen detaylı bilgide ise iki kişi tarafından defalarca ateş edilen aracın içinde bulunan 3 kişi saldırı sonucu yaralandı.

Olay yerinde büyük bir panik yaşanmasına neden olan olay sonucu görgü tanıklarını sağlık ekiplerini ve polisleri yaşanan durumdan haberdar etti. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralıları tedavileri için hastaneye götürürken, olayın faili iki çocuk emniyet ekipleri tarafından hızlı bir şekilde yakalandı. Yaşanan saldırının nedeni ise daha sonra ortaya çıktı. 18 yaşından küçük iki çocuğun gerçekleştirdiği saldırının nedeninin aileler arası husumet olduğu öğrenildi.

ÇOCUKLAR GÖZALTINA ALINDI

Emniyet ekiplerinin soruşturmayı genişletmesi sonucu yeni kişileri gözaltına alması tahmin ediliyor. Pursaklar ilçesinde yaşanan saldırıyı gerçekleştiren iki çocuk ise adli işlemlerinin ve sorgularının yapılması için ekipler tarafından karakola götürüldü. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayları kimler, kaç aday var?

Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayları kimler, kaç aday var?