ANASAYFA Pursaklar Ankara Pursaklar'da Yaz Konserlerinin finali verildi

Ankara Pursaklar'da Yaz Konserlerinin finali verildi

Ankara'nın ilçe belediyeleri sosyal etkinliklerine hız kesmeden devam ediyor. Pursaklar ilçesinde hizmet veren Pursaklar Belediyesi de ilçede başlattığı yaz konserlerini sonlandırdığını açıkladı.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Ankara Pursaklar'da Yaz Konserlerinin finali verildi

Ankara Pursaklar'da Yaz Konserlerinin finali verildi - Başkent Ankara'daki ilçe belediyeleri sosyal etkinleri vatandaşlarla bir araya getirmeye devam ediyor. Vatandaşların sosyal etkinlerden faydalanması için davetlerine devam eden belediyeler arasında yer alan Pursaklar Belediyesi de ilçede 'Yaz Konserleri' konsepti ile konser programları düzenledi.

Pursaklar Belediyesi tarafından Şehit Salim Akgül Parkı Amfi Tiyatrosunda ve Saray Selçuklu Meydanı'nda düzenlenen Pursaklar Yaz Konserleri ile vatandaşlar, dolu dolu bir ayı geride bırakırken müzikseverlerin de kulaklarının pası silindi.

Ankaralılar burada TIKLA TAKİP ET

PUSAKLAR BELEDİYESİ YAZ KONSERLERİNİN FİNALİNİ VERDİ

Pursaklar Belediyesi tarafından her hafta cumartesi ve pazar, birbirinden değerli müzisyen ve sanatçıların katılımıyla gerçekleştirilen Pursaklar Yaz Konserlerinin finalinde, Grup İzdüşüm ve Burak Kartal sahne aldı.

4.jpg

Her hafta sonunda konser alanını tıka basa dolduran müzikseverler, Grup İzdüşümün duygu yüklü şarkıları ile mest olurken, Burak Kartal’ın hareketli şarkıları ile muhteşem bir yaz akşamının tadını doyasıya çıkarma imkanı buldu.

‘‘BİNLERCE HEMŞEHRİMİZ SICAK YAZ GÜNLERİNDE BU KONSERLERİMİZE KATILARAK DOYASIYA EĞLENME FIRSATI BULDU’’

Pursaklar Yaz Konserlerine büyük bir ilgi göstererek konser alanını dolduran vatandaşlara teşekkürlerini ileten Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Pursaklar Yaz Konserlerimizi bir ay boyunca, her hafta sonu Cumartesi ve Pazar günü Şehit Salim Akgül Parkı Amfi Tiyatrosunda ve Saray Selçuklu Meydanında düzenledik. Binlerce hemşehrimiz sıcak yaz günlerinde bu konserlerimize katılarak doyasıya eğlenme fırsatı buldu. Konserlerimizde bizleri yalnız bırakmayan, coşkularıyla ve enerjileriyle muhteşem bir atmosfer oluşturan vatandaşlarımıza ve kıymetli sanatçılarımıza çok teşekkür ediyorum. Yeni konserlerde bir araya gelmek üzere bizleri takip etmeyi unutmayın’’ ifadelerine yer verdi.

Öte yandan Ankara'da farklı belediyeler tarafından konser programları da devam ediyor.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Metro ile Keçiören'e nasıl gidilir? Hangi istasyondan aktarma yapılmalıdır?

Metro ile Keçiören'e nasıl gidilir? Hangi istasyondan aktarma yapılmalıdır?