ANASAYFA Pursaklar Ankara Ragbi Şampiyonası Pursaklar'da düzenlendi

Ankara Ragbi Şampiyonası Pursaklar'da düzenlendi

Yakın zamanda spor alanında bir çok hizmet noktasının açılışını gerçekleştiren ve önemli spor organizasyonlarına ev sahipliği yapan Pursaklar ilçesi bir turnuvaya daha ev sahipliği yaptı. Ankara Ragbi Şampiyonası Pursaklar Belediyesi tarafından yapılan Mahmudiye Şehir Stadında düzenlendi.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Ankara Ragbi Şampiyonası Pursaklar'da düzenlendi

Pursaklar ilçesi spor anlamında önemli turnuva ve şampiyonalara ev sahipliği yapmayı sürdürüyor. Edinilen bilgiye göre Pursaklar Belediyesi tarafından uluslararası spor kurumları kurallarına bağlı olarak inşa edilen Mahmudiye Şehir Stadında önemli bir etkinlik gerçekleştirildi.

12 MART'A ÖZEL RAGBİ TURNUVASI

12 Mart'ta kutlanacak İstiklal Marşı'nın kabulünün 103. yıl dönümüne özel olarak düzenlenen Ankara Ragbi Şampiyonası Pursaklar ilçesinde gerçekleştirildi. Dünyanın bir çok ülkesinde en sevilen spor branşları arasında ilk sıralarda yer alan ve ülkemizde de hayran kitlesi günden güne artan Ragbi ile ilgili düzenlenen turnuvaya 160 sporcunun katıldığı öğrenildi.

Düzenlenen turnuvanın Pursaklar ilçesinde yapılmasından dolayı spor konusunda yaptıkları yatırımların karşılığını aldıkları için memnun olduklarını ifade eden Başkan Çetin “Gençlerimizin modern spor alanlarında mücadele edebilmeleri için hizmete kazandırdığımız Mahmudiye Şehir Stadında ulusal ve uluslararası organizasyonlara ev sahipliği yapmaya devam ediyoruz. 12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü adına düzenlenen Ankara Ragbi Şampiyonası’nda sporcularımız büyük ter döktü. Çekişmeli geçen maçlarda dereceye giren tüm takımlarımızı tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

KAZANANLARA ÖDÜLLERİ TAKDİM EDİLDİ

Büyük mücadelelere sahne olan maçlarda kazanan takımlara ödülleri yetkililer tarafından takdim edildi. Önümüzdeki dönemlerde de Pursaklar Belediyesi'nin girişimleri ile ilçenin sportif anlamda da yeni gelişmeler yaşanması tahmin ediliyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
MKE Ankaragücü-Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

MKE Ankaragücü-Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?