ANASAYFA Pursaklar Ankara'da yol çilesi sona eriyor! Özal Bulvarı 75 gün süreyle trafiğe kapatılacak

Ankara'da yol çilesi sona eriyor! Özal Bulvarı 75 gün süreyle trafiğe kapatılacak

Başkent Ankara'da yolların gelişmesi ve trafik sorunlarının önüne geçilmesi için çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Ankara'da yol yapım çalışmaları devam ederken başkentliler 75 gün süreyle trafiğe kapatılacak bir yol hakkında uyarıldı.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Ankara'da yol çilesi sona eriyor! Özal Bulvarı 75 gün süreyle trafiğe kapatılacak

Başkent Ankara'daki ulaşım ağının gelişmesi için çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Başkentte bazı yollardaki trafik kazalarının önüne geçmek, yolların genişlemesini ve trafik akışının hızlanması için yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarına bir yenisi daha ekleniyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), Ankara'da eksiklikleri belirleyerek projeler geliştirmeye devam ederken Esenboğa Havaalanı Yolu - Özal Bulvarı üzerinden Pursaklar ilçesine giriş ve çıkışlarda yaşanan trafik sıkıntısının çözümü için kolları sıvadı.

ABB tarafından geçtiğimiz aylarda yapılan açıklama ile başkentte güvenli ve konforlu bir ulaşımın sağlanmasının amaçlandığı belirtildi. Ulaşım altyapısında büyük projelere imza atmayı sürdüren ABB, Havaalanı Yolu olarak da bilinen Esenboğa Havaalanı Yolu (Özal Bulvarı) üzerinden Pursaklar ilçesine giriş ve çıkışlarda yaşanan trafik sıkıntısının çözümü için harekete geçti. Pursaklar'da katlı kavşak yapımı nedeniyle Özal Bulvarı'nda bazı kilometreler arasının trafiğe kapatılacağı bildirildi.

BAŞKENTTE, ÖZAL BULVARI 11. VE 13. KİLOMETRELER ARASI TRAFİĞE KAPATILACAK

ABB'nin resmi internet sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden yapılan açıklama ile Pursaklar'da katlı kavşak yapımı nedeniyle Özal Bulvarı 11'nci ve 13'ncü kilometreler arasının trafiğe kapatılacağı bildirildi.

abbb-yol-kapama.jpg

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada, "Pursaklar 1566. Cadde Özal Bulvarı Kesişimi Katlı Kavşak Yapım İşi kapsamında 18 Kasım Cumartesi günü saat 22.00'den itibaren Özal Bulvarı 11. ve 13. kilometreler arası yol trafiğe kapatılacaktır. Ulaşım, Emek Caddesi üzerinden sağlanacaktır." ifadelerine yer verildi. Açıklamada, çalışmaların 75 gün içerisinde tamamlanmasının hedeflendiği belirtildi.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Abisini bıçaklayan çocuk "Kafam esti, canım istedi" dedi

Abisini bıçaklayan çocuk "Kafam esti, canım istedi" dedi