ANASAYFA Pursaklar Ankaralı ailelere nakit desteği o belediyeden! Hesaplara 700 TL'lik ödeme yapılıyor

Ankaralı ailelere nakit desteği o belediyeden! Hesaplara 700 TL'lik ödeme yapılıyor

Türkiye'de pek çok yardım programı kapsamında vatandaşlara ekonomik destek sağlanıyor. Ankara'da da belediyeler tarafından vatandaşlara maddi destekler sürerken Pursaklar Belediyesi'nden yeni bir açıklama geldi.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Ankaralı ailelere nakit desteği o belediyeden! Hesaplara 700 TL'lik ödeme yapılıyor

Ülkemizde hükümetin açıklamaları doğrultusunda ihtiyaç sahibi olduğu tespit edilen kişilere çeşitli destekler sağlanıyor. Hükümetin kararı ile yapılan yardımlar bakanlıklar aracılığıyla vatandaşların hesaplarına yatırılırken belediyeler tarafından da vatandaşlara destek olunmaya devam ediyor. Son dönemde yaşanan fiyat artışları vatandaşların bütçelerini ayarlamalarını zorlaştırıyor.

Ankara'daki ilçe belediyeleri çeşitli yardım programları ile dikkati çekerken Pursaklar Belediyesinden bir açıklama geldi.Haneye giren toplam gelirin asgari yaşam koşullarını karşılayamadığı durumlarda geçim sıkıntısı yaşayan vatandaşlara özel destek programı sunan Pursaklar Belediyesi, belirli şartlara bağlı olarak ihtiyaç sahiplerine çeşitli alanlarda ekonomik katkı sağlamaya devam ediyor.

PURSAKLAR BELEDİYESİ'NDEN EKONOMİK SIKINTISI OLAN VATANDAŞLARA DESTEK

Söz konusu destek ödemelerinden faydalanan binlerce Pursaklarlı vatandaş bulunurken Pursaklar Belediyesi'nin resmi sosyal medya hesaplarından yapılan açıklama ile ilçedeki geçim sıkıntısı çeken vatandaşlara yapılan toplam ödeme miktarı paylaşıldı. Pursaklar Belediyesi'nin resmi sosyal medya hesabı Twitter (X) hesabı üzerinden yapılan açıklamada ''Geçim sıkıntısı çeken ihtiyaç sahibi ailelerimizin yaralarına merhem olmaya devam ediyoruz.'' ifadelerine yer verildi.

pursaklar-001.jpeg

HESAPLARA 700 TL'LİK ÖDEME GERÇEKLEŞTİLDİ

Pursaklar Belediyesi, 119'u Çölyak Hastası olmak üzere toplamda bin 508 ailenin PURSAKLAR KART hesabına 1 milyon 55 bin 500 lira yatırdıklarını kaydetti. ''Tek amacımız işimizi iyi yapmak'' diyen Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin'in girişimleri ile yardıma ihtiyaç duyan ilçe halkı için çeşitli destekleri de devam ediyor. Söz konusu toplam yardım ödemesinin bin 508 aileye yapıldığı açıklanırken bu ödeme miktarı 700 liraya karşılık geliyor.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Gölbaşı'nda düzenlenen Agrotec 26. Uluslararası Tarım Fuarı'nda yarışmacılar kıyasıya yarıştı

Gölbaşı'nda düzenlenen Agrotec 26. Uluslararası Tarım Fuarı'nda yarışmacılar kıyasıya yarıştı