ANASAYFA Pursaklar Ankara'nın Pursaklar Belediyesi işsizliğe son verecek! Personel alımı başvurularını kaçırmayın

Ankara'nın Pursaklar Belediyesi işsizliğe son verecek! Personel alımı başvurularını kaçırmayın

Ankara'nın Pursaklar Belediyesi, ilçede halkının işsizlik sorunlarına çözüm bulmak üzere istihdam projelerine devam ediyor. İlçedeki işçi ve işverenlerin bir araya getirilmesi için harekete geçen Pursaklar Belediyesi, yeni bir duyuru yayımladı.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Ankara'nın Pursaklar Belediyesi işsizliğe son verecek! Personel alımı başvurularını kaçırmayın

Ankara'nın Pursaklar Belediyesi işsizliğe son verecek! Personel alımı başvurularını kaçırmayın - Ankara'da hizmet veren belediyeler vatandaşların en büyük sorunu haline gelen işsizlik konusu ile mücadelesini sürdürüyor. İlçe belediyeleri birbirinden farklı projelere imza atarken vatandaşların ihtiyaçları doğrultusunda hareket ederken Ankara'nın ilçe belediyeleri istihdam sağlamaya devam ediyor.

Ankara'nın Pursaklar ilçesinde hizmetlerine hız kesmeden devam eden Pursaklar Belediyesi, işsizliğe çözüm bulmak üzere çeşitli istihdamlar sağlamaya devam ediyor. Bu kapsamda bir proje geliştiren ve işçi ile işvereni bir araya getireceğini açıklayan Pursaklar Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı ile resmi sosyal medya hesapları üzerinden yeni bir paylaşım yaptı. Pursaklar Belediyesi yaptığı paylaşımla işçi ve işvereni bir araya getirerek ilçedeki vatandaşın istihdamına katkı sağlayacağını duyurdu.

Ankaralılar burada TIKLA TAKİP ET

PURSAKLAR BELEDİYESİ İŞÇİ VE İŞVEREN BULUŞMASI DÜZENLİYOR

Pursaklar Belediyesi'nin ilçedeki faaliyetleri devam ederken vatandaşlara da istihdam kapılarını aralıyor. Pursaklar Belediyesi, çeşitli projelere imza atmayı sürdürürken resmi internet sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden bir duyuruya yer verdi. ''İşçi-İşveren buluşmasına davet… Lütfen iş arayan eş dostunuza bu paylaşımımı iletin.'' ifadelerine yer veren Pursaklar Belediyesi, 27 Temmuz Perşembe günü saat 13:30'da Pursaklar Belediyesi Ana Hizmet Binası 5. Kat Meclis Salonu'nda düzenleyeceği programa iş arayan ilçe halkını davet etti.

Pursaklar Belediyesi, bir tekstil firmasının elektronik tekstil makinesi kullanabilen usta, kalfa, kalfa yardımcısı ve vasıfsız eleman alımı yapılacağı kaydedildi. 18 - 50 yaş aralığında 35 kişilik kadın ve erkeklerden oluşan bir kadro ile depo personeli alımı yapılacağını kaydetti. Yayımlanan iş ilanında maaşın asgari ücret olacağı kaydedildi. Pursaklar Belediyesi Ana Hizmet Binası 5'nci kat Meclis Salonunda bugün geçekleşecek olan buluşmada 35 kişiye istihdam sağlanacak.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bala Belediyesi nerede ve nasıl gidilir? Belediyenin yol güzergahı!

Bala Belediyesi nerede ve nasıl gidilir? Belediyenin yol güzergahı!