ANASAYFA Pursaklar Ankara'nın Pursaklar ilçesinde esnaf ile haraç istediği ileri sürülen kişiler arasında silahlı çatışma çıktı

Ankara'nın Pursaklar ilçesinde esnaf ile haraç istediği ileri sürülen kişiler arasında silahlı çatışma çıktı

Ülkemizde çeşitli asayiş olayları meydana gelmeye devam ediyor. Son olarak Ankara'nın Pursaklar ilçesinde esnaf ile esnafı haraca bağlamak istedikleri kişiler arasında silahlı çatışma çıktığı kaydedildi. Bahsi geçen silahlı kavga kameralara yansıdı.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Ankara'nın Pursaklar ilçesinde esnaf ile haraç istediği ileri sürülen kişiler arasında silahlı çatışma çıktı

Ankara'nın Pursaklar ilçesinde esnaf ile haraç istediği ileri sürülen kişiler arasında silahlı çatışma çıktı - Türkiye'de çeşitli asayiş olayları basına yansımaya devam ediyor. Ankara’da kendisinden haraç istediğini ileri sürdüğü kişilerle silahlı çatışmaya giren esnaf ile ona saldıran bir kişi yaralandı. Söz konusu anlar kameralara yansıdı.

Olay, 21 Temmuz günü Pursaklar ilçesinde meydana geldi. İddialara göre, tekel işletmecisi M. S. (24) ile kendisinden haraç almak isteyen Ö. D. (25), K. N. D. (19), T. Ö. (28), S. K. (30) ve H. A. (21) arasında tartışma çıktı. Karakola götürülen taraflar birbirlerinden şikayetçi olmayınca ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldı.

Ankaralılar burada TIKLA TAKİP ET

SERBEST BIRAKILAN ŞAHISLAR BU KEZ SİLAHLI KAVGAYA TUTUŞTU

Saldırganlar ertesi gün yine aynı yere gelerek M. S.’ı dışarıya çağırdı. M. S., üzerine gelen saldırgan Ö. D.’ye belinden çıkardığı silahla ateş ederek karşılık verdi.

aw004756-01.jpg

Davanın avukatı S. A. ise, “Müvekkilim kendisinden haraç isteyen beş kişilik bir grubun silahlı saldırıya uğradı. Saldırı anında kimliği ve cüzdanı da gasp edildi. Saldırganlar savcılık makamı ile Pursaklar Emniyeti'nin titiz çalışması sonucu yakalandı. Bizim bu olayla ilgili talebimiz, tutuklu bulunan müvekkilimizin, tutukluluk hali ile ilgili bir durum kalmadığı için serbest bırakılmasıdır. Bu yöndeki girişimlerimizi adli makamlara yaptık.

aw004756-08.jpg

Görüntülerde her şey açık şekilde ortada. Müvekkilim silahlı saldırıya uğrayacağının farkında değil. Araçtaki kişilerin pompalı tüfekle geldiği açık şekilde görünüyor. Planlı bir saldırı olduğu ortadadır. Müvekkilim de belindeki silahla kendisini korumaya çalışmaktadır.” dedi.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Piyasadaki en ekonomik seçenek geliyor! Sıfır otomobil almak isteyenlere büyük fırsat! Egea ve Clio'yu geride bırakacak!

Piyasadaki en ekonomik seçenek geliyor! Sıfır otomobil almak isteyenlere büyük fırsat! Egea ve Clio'yu geride bırakacak!