ANASAYFA Pursaklar Ankara'nın Pursaklar ilçesinde yol yenileme mesaisi harcanıyor!

Ankara'nın Pursaklar ilçesinde yol yenileme mesaisi harcanıyor!

Ankara'daki ilçe belediyeleri çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Ankara'nın Pursaklar ilçesinde de belediye tarafından yol yenileme çalışmalarına hızla devam ediliyor.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Ankara'nın Pursaklar ilçesinde yol yenileme mesaisi harcanıyor!

Ankara'nın Pursaklar ilçesinde yol yenileme mesaisi harcanıyor! - Ankara'nın ilçe belediyelerin yoğun mesaisi devam ediyor. İlçelerin eksik ve ihtiyaçları doğrultusunda çalışmalarına devam eden belediyeler arasında yer alan Pursaklar Belediyesi de ulaşım kalitesi için çalışıyor. Ulaşımda kaliteyi artırmak adına aksayan her sokağa anında müdahale eden Pursaklar Belediyesi, araçların trafikteki seyrini daha güvenli hale getirmek için sokaklarda yol yenileme seferberliğine hızla devam ediyor.

Ankaralılar burada TIKLA TAKİP ET

5.jpeg

PURSAKLAR'DA YOL YENİLEME ÇALIŞMALARI

Pursaklar Belediyesi, yol akışını daha güvenli ve daha sağlıklı hale getirmek adına yol yenileme çalışmalarına hızla devam ediyor. ‘‘İhtiyaç dahilindeki sokaklarımızı kısa sürede tamamlayarak yollarımızı, Pursaklar’a yakışır ve konforlu hale getireceğiz’’ diyen Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, mahallelerdeki trafik akışını güvenli ve sağlıklı hale getirmek için öncelik sırasına göre yol yenileme çalışmalarını sürdürdüklerini ifade etti.

4-2.jpg

''PURSAKLAR’A YAKIŞIR VE KONFORLU HALE GETİRECEĞİZ''

Pursaklar Belediye Başkanı Çetin; ‘‘Ulaşımı daha konforlu, daha kaliteli hale getirmek için yoğun mesai harcıyoruz. Altyapı çalışmaları nedeniyle tahrip olmuş sokaklarımıza öncelik vererek belli bir program dâhilinde yollarımızı yenilemek için çalışmalarımıza devam ediyoruz. İhtiyaç dâhilindeki sokaklarımızı kısa sürede tamamlayarak yollarımızı, Pursaklar’a yakışır ve konforlu hale getireceğiz" ifadelerine yer verdi. ASKİ, EnerjiSA, Telekom ve BaşkentGaz tarafından gerçekleştirilen altyapı çalışmaları nedeniyle kazılan ve büyük tahribata uğramış yollarda yenileme çalışmalarına öncelik veren Pursaklar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, sokağın durumuna bağlı olarak kilitli parke taşı, beton yol ve sıcak asfalt serimi yapıyor.

3-001.jpg

Pursaklar'ın daha yaşanabilir hale gelmesi için çalışmalarını sürdüren Pursaklar Belediyesi, ilçe halkına hizmetlerine de devam ediyor.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara Büyükşehir Belediyesi asansör periyodik kontrol ücretlerine ilişkin duyuru yayımladı

Ankara Büyükşehir Belediyesi asansör periyodik kontrol ücretlerine ilişkin duyuru yayımladı