ANASAYFA Pursaklar Ankara'nın Pursaklar ilçesindeki gençler Millet Kıraathanelerine akın ediyor

Ankara'nın Pursaklar ilçesindeki gençler Millet Kıraathanelerine akın ediyor

Pursaklar Belediyesi, ilçedeki çalışmalarına ve yatırımlarına devam ediyor. Pursaklar Belediyesi tarafından gençlerin ders çalışabilmesi için hizmete kazandırılan Saray Millet Kıraathanesine gençlerin ilgisinin yoğun olduğu kaydedildi.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Ankara'nın Pursaklar ilçesindeki gençler Millet Kıraathanelerine akın ediyor

Ankara'nın Pursaklar ilçesindeki gençler Millet Kıraathanelerine akın ediyor - Ankara'daki ilçe belediyeleri çalışmaları ile adlarından söz ettiriyor. Pursaklar ilçesindeki çalışmalarına da hız kesmeden devam eden Pursaklar Belediyesi, gençler için de çeşitli yatırımlara imza atıyor.

Pursaklar Belediyesi tarafından gençlerin daha temiz ve refah ortamlarda ders çalışabilmesi için hizmete kazandırılan Saray Millet Kıraathanesinin bahçesinde çevre düzenleme çalışmaları yapıldığı bildirildi.

Ankaralılar burada TIKLA TAKİP ET

SARAY MİLLET KIRAATHANESİ GENÇLERİN UĞRAK NOKTASI OLDU

Gençlerin sosyal ve kültürel hayatına katkı sağlayan önemli projelerin başında gelen 7 Millet Kıraathanesini hizmete kazandıran Pursaklar Belediyesi, ders çalışmak ve kitap okumak için Saray Millet Kıraathanesine gelen gençlerin molalarda kıraathanenin bahçesinde daha kaliteli vakit geçirebilmeleri için çevre düzenleme çalışmaları gerçekleştiriyor.

5-2.jpg

Pursaklar'da devam eden çalışmaları yerinden takip eden Pursaklar Belediye Başkan Ertuğrul Çetin, çevre düzenleme çalışmalarında yapılan her bir işlemi titizlikle takip ederken ekiplerden gelinen son nokta hakkında detaylı bilgiler aldı.

''MİLLET KIRAATHANEMİZİN İÇİ GİBİ DIŞI DA GENÇLERİMİZİN BULUŞMA NOKTALARININ BAŞINDA GELECEK''

Millet Kıraathanesinin içi gibi dışının da cezbedici olacağını ifade eden Pursaklar Belediye Başkanı Çetin önemli açıklamalara yer verdi.

3-3.jpg

Yapılan çalışmaları da yerinden izleyen Başkan Çetin, ‘‘Saray Millet Kıraathanemizin bahçesini de kullanıma hazır hale getiriyoruz. Yaz tatilinden dönen, iyice dinlenen öğrencilerimiz burayı çok beğenecekler. Ağaçların altında, kuş sesleri ile kitap okuyup, ders çalışacaklar. Millet Kıraathanemizin içi gibi dışı da gençlerimizin buluşma noktalarının başında gelecek.

2-4.jpg

Büyüğünden küçüğüne, her bir hemşehrimizin hayatına dokunacak projeler yapmaya, yeni projeler üretmeye devam edeceğiz.’’ ifadelerine yer verdi.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İslam Memiş altın yatırımcısına seslendi! Fiyatlar düşecek, altın yatırımcısı için son fırsat!

İslam Memiş altın yatırımcısına seslendi! Fiyatlar düşecek, altın yatırımcısı için son fırsat!