ANASAYFA Pursaklar Devlet Tiyatroları Pursaklar Sahnesi’nde çocuklar sanatla yoğruluyor!

Devlet Tiyatroları Pursaklar Sahnesi’nde çocuklar sanatla yoğruluyor!

Kültürel ve sanatsal gösterilerin hayat bulduğu Devlet Tiyatroları Pursaklar Sahnesinde ‘‘Hayal Dükkanı’’ adlı tiyatro oyunu çocuklarla buluştu. Çocuklar ve ailelerinin ilgisi hayli yoğundu.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Devlet Tiyatroları Pursaklar Sahnesi’nde çocuklar sanatla yoğruluyor!

Pursaklar Belediyesi ilçede ikamet eden her yaş grubu için farklı etkinliklere imza atmaya devam ediyor. İnsan odaklı sosyal belediyecilik anlayışı ile çalışmalarına devam eden Pursaklar Belediyesi, Başkan Ertuğrul Çetin liderliğinde pek çok çalışmaya imza atıyor.

Pursaklar Belediyesi tarafından hizmete açıldığı günden bu yana 7’den 70’e tüm vatandaşlara hitap eden, kültürel ve sanatsal gösterilerin hayat bulduğu Devlet Tiyatroları Pursaklar Sahnesi’nde ‘‘Hayal Dükkanı’’ adlı tiyatro oyunu 2 gün boyunca çocuklarla buluştu.

PURSAKLAR’DA ÇOCUKLAR SANATLA YOĞRULUYOR

Devlet Tiyatroları Pursaklar Sahnesinde iki zaman yolcusunun maceralarını konu alan Hayal Dükkanı adlı tiyatro gösterisinde salonu tıka basa dolduran çocuklar oyuna büyük bir ilgi gösterirken, unutulmaz anlar yaşadılar.

3.jpg

‘‘Çocuklarımızın yüzündeki gülümsemeyi görmek bizim için çok değerli’’ diyen Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, önemli açıklamalara yer verdi.

2.jpg

Kültüre ve sanata olan ilginin her geçen gün artarak devam ettiğini belirten Belediye Başkanı Çetin; ‘‘Çocuk oyunu Hayal Dükkanı, Devlet Tiyatroları Pursaklar sahnesindeydi. İki gün boyunca yoğun ilgiyle izlendi.

1.jpg

Çocuklarımızın yüzündeki gülümsemeyi görmek bizim için çok değerli. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız başta olmak üzere ilçemiz için kültürel ve sanatsal etkinliklere yönelik yatırımlarımız artarak devam edecek’’ değerlendirmesinde bulundu.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İçişleri Bakanı Yerlikaya duyurdu! Kompanio Bello kartelinin lideri Dritan Rexhepi yakalandı

İçişleri Bakanı Yerlikaya duyurdu! Kompanio Bello kartelinin lideri Dritan Rexhepi yakalandı