ANASAYFA Pursaklar Devlet Tiyatroları Pursaklar Sahnesi'nde yeni sezon başladı!

Devlet Tiyatroları Pursaklar Sahnesi'nde yeni sezon başladı!

Sanata ve sanatçıya verdiği değerle adından söz ettiren Pursaklar Belediyesi, Devlet Tiyatroları Pursaklar Sahnesi'nde yeni sezona başladı.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Devlet Tiyatroları Pursaklar Sahnesi'nde yeni sezon başladı!

Türkiye'de sanatsal her faaliyetin yakından takip eden bir meraklısı bulunuyor. Ülkemizde son dönemde spor ve sanat alanlarında elde edilen başarılar gurur kaynağımız olurken bu faaliyetlere Ankara'daki belediyeler de desteklerini sürdürüyor.

Pursaklar Belediyesi tarafından hizmete kazandırıldığı günden bu yana her tiyatro gösterisinde tıka basa dolan Devlet Tiyatroları Pursaklar Sahnesi, yeni sezona dikkati çeken bir tiyatro oyunu ile başladı.

PURSAKLAR'DA SAHNE 'MERHABA' OYUNUNDA

Ankara'nın en büyüğü olma özelliği taşıyan Devlet Tiyatroları Pursaklar Sahnesi yeni sezona, Periferi tiyatro gösterisi ile 'Merhaba' dedi. Yeni sezonun ilk oyununda Devlet Tiyatroları Pursaklar Sahnesinde yerini alan Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, 2'nci Dünya Savaşı sonrası Almanya'da göçebe olarak yaşayan bir çingene obasının hikayesini anlatan ‘‘Periferi’’ tiyatro oyununu salonu dolduran tiyatro severlerle birlikte izledi.

4-1.jpg

‘YENİ SEZONUN İLK OYUNUNDA DEVLET TİYATROLARI PURSAKLAR SAHNESİNDE BULUŞTUK’’

Devlet Tiyatrolarında yeni sezonun 'Periferi' tiyatro gösterisi ile başladığını ifade eden Belediye Başkan Çetin; ‘‘Sanatsever hemşehrilerimizle yeni sezonun ilk oyununda Devlet Tiyatroları Pursaklar Sahnesinde buluştuk. Oyun muhteşemdi. Açıldığı günden bu yana salonumuz ilçemizde hak ettiği değeri görmeye devam ediyor.'' dedi.

1-1.jpg

Vatandaşların bu ilgisine olumlu yanıt vermeye devam edip, kültürel ve sanatsal etkinliklere yönelik yatırımlarının artarak devam edeceğinin altını çizen Başkan Çetin, ''İlçemizde sanat dolu günler hız kesmeden devam edecek’’ diyerek sözlerine son verdi.

2-1.jpg

Perfiferi adlı tiyatro oyunu ise izleyenlerden tam not aldı.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara'nın Yenimahalle ilçesindeki bir binanın otoparkında toprak kayması meydana geldi!

Ankara'nın Yenimahalle ilçesindeki bir binanın otoparkında toprak kayması meydana geldi!